ελληνική μουσική
  450 online   ·  210.931 μέλη

  Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Χρίστου Χριστοφή

  Nicos80
  27.03.2007, 11:03
  Το album «Journey into myself» του Χρίστου Χριστοφή ήδη κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο και ετοιμάζεται να ταξιδέψεισε σε όλο τον κόσμο. Ένα κάλεσμα σε ένα εσωτερικό ταξίδι, εκεί που συναντούμε τη χαρά, τη λύπη, τον φόβο, τον έρωτα, τη μνήμη.
  Η μουσική του Χριστοφή είναι ιστορία αληθινή, πάντα πλούσια και τόσο διαφορετική. Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι η ένταση των συναισθημάτων που δημιουργεί. Το μουσικό ύφος του δεν περιορίζεται σε ένα στυλ ή μια τεχνοτροπία. Χαρακτηρίζεται από την ικανότητα του να γεννά στον ακροατή εικόνες σαν να δημιουργεί «κινηματογράφο για την ακοή».
  Όλες οι συνθέσεις δημιουργήθηκαν με ένα μπάσο και μια κιθάρα. Κάποιες από αυτές παρέμειναν άθικτες ενώ άλλες οδήγησαν το Χριστοφή σε πολύπλοκες ενορχηστρώσεις για πολυμελή ορχήστρα διατηρώντας όμως τη δύναμη, την αμεσότητα, την αφήγηση, και τη μαγεία της ουσίας.
  Η τελική επιμέλεια το ήχου έγινε στο METROPOLIS STUDIO στο Λονδίνο από τον Ian Cooper, διεθνούς φήμης mastering engineer γνωστός για τις συνεργασίες του με τους Iggy Pop, Nick Cave, David Bowie, Pretenders, Peter Gabriel, Kate Bush, Seal, Nigel Kennedy, Van Morrison, Afro Celts Sound System και άλλους πολλούς.
  Σας προτείνω να τον ανακαλύψετε και να ταξιδέψετε μαζί του.
  Μια μικρή γεύση μπορείτε να πάρετε απο την σελίδα του Χρίστου
  www.christoschristofi.com  επισυναπτόμενα: 9171.jpg