@ sintorin
Φίλε μου, τα έχεις ξαναπεί αυτά σε άλλα topics, και έλαβες την ίδια απάντηση που θα λάβεις και τώρα:
Το γεγονός ότι γουστάρω να συμμετέχω σε εκδηλώσεις, συναντήσεις, live κλπ που σχετίζονται με ή διοργανώνονται από αυτό το forum, μου έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσω μερικούς πολύ αξιόλογους ανθρώπους, να αναπτύξω φιλική σχέση μαζί τους, και να έχω κάθε δικαίωμα να αναφέρομαι σε αυτούς με το μικρό τους όνομα. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι μέρος κάποιας κλίκας, ούτε ότι "γράφω" τους υπολοίπους. Μια μικρή αναζήτηση σε διάφορα topics θα σου δείξει ότι έχω συζητήσει με αγνώστους για πολλά θέματα, και ούτε εγώ ένιωσα άβολα ούτε εκείνοι από την χρήση μικρών ονομάτων όταν απαντούσα σε κάποιον φίλο μου.
Δεν έχω κανένα λόγο να απολογηθώ σε κάποιον που μόνο κρίνει και διαρκώς χαλάει την καλή ατμόσφαιρα όποτε θυμηθεί να εκφράσει το παράπονό του... Επιλογή σου είναι να είσαι μακρυά από κάποια πράγματα. Ποτέ δεν σε απέκλεισε κανείς από τους "άρχοντες του site", όπως ποτέ δεν απέκλεισε κανείς εμένα. Έλα μια φορά σε μια συνάντηση, για να δεις πώς είναι να σε δέχονται στην παρέα σαν να σε ήξεραν από χρόνια... Έλα να πεις την γνώμη σου για κάτι αντί να μηδενίζεις τα πάντα, για να συζητήσεις γόνιμα με ανθρώπους που επιθυμούν το ίδιο και ίσως μοιράζονται και τις ίδιες ανησυχίες... Μην ψάχνεις όμως να αποδώσεις ευθύνες αλλού μιλώντας ακόμα μια φορά για κλίκες κλπ., είσαι μακρυά από την πραγματικότητα...
Να 'σαι κορίτσι μου καλά
κι όταν ζητάς τον άνθρωπό σου
θα είμαι κάπου εκεί κοντά
ο φύλακας ο άγγελός σου...
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : uNick στις 09-05-2007 20:55 ]