Παράθεση:
Το μέλος AyraMizrim στις 05-04-2009 στις 04:47 έγραψε...
Καλησπέρα παιδία είδα το θέμα και βλέπω τον εαυτό στα λόγια του παλικαριού!!!! Και είπα μήπως μπορείτε να βοηθήσεται και εμένα.... Έχω ξεκινήσει να μαθένω βιολί περίπου 1-1,5 μήνα γιατί ήθελα να μάθω απο μικρή, το πρόβλημα μου όμως είναι οτι το ωδείο μου έχει ενα conserto κάπου στις αρχές το Μαΐου και θέλουν να παίξω κι εγώ κατι....Απο θεωρία ειμαι ακομα στην αρχή...οπότε μπορείτε να μου προτείνεται καμία παρτιτούρα κατι για να μπορέσω να παίξω?? Είμαι απελπισμένη
|
Καλά ο καθηγητής συμφωνεί να εκτεθείς τόσο νωρίς στη σκηνή?
Μόνο αν συνοδεύεις άλλα παιδια με μια απλή συνοδεία η οποία να αποτελείται από ολόκληρα και μισα σε ανοιχτές κυρίως χορδές ή κανένα πανεύκολο τραγουδάκι στυλ Νεφέλη!
Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα(1 μήνα) πολλοί μαθητές δεν έχουν ασχοληθεί με το αριστερό χέρι ακόμα.Αν δεν ξεκινήσεις σωστά με το δοξάρι μετά θα τραβηχτείς σαν λάστιχο!Τι να πω,ίσως να αλλάζουν τα δεδομένα επειδή ξεκίνησες ενήλικας ή να είσαι η μετενσάρκωση του Paganini.Για τι τάξη θα δώσεις τον Ιούνιο?Έχεις ξαναασχοληθεί με κάποιο άλλο μουσικό όργανο?
Όμως επαναλαμβάνω συμφωνεί ο καθηγητής?Σε τελική ανάλυση αυτός ΟΦΕΙΛΕΙ να προτείνει το κομμάτι και να σε βοηθήσει να το μάθεις,αυτός παρακολουθεί την επίδοσή σου και ΟΧΙ εμείς.Αλλο να στο ζήτησε ο καθηγητής και άλλο να στο είπαν από την γραμματεία π.χ.(το λέω γιατί αν και συνήθως είναι άσχετοι με την μουσική,σχεδόν πάντα θεωρούν ότι μπορούν να έχουν και άποψη )
Εγώ πάντως δεν θα επέτρεπα σε καμία επιχείρηση να κάνει την διαφήμισή της πάνω στο τομάρι μου!Αντε με φρίκαρες πρωί-πρωί...
Καλή τύχη!
υ.γ. Μία συνηθισμένη λύση στο θέμα των επιδείξεων των ωδείων είναι να παίζουν οι μαθητές κάτι από αυτά που προετοιμάζουν για τις εξετάσεις.Κατα κάποιο τρόπο είναι μια μικρή πρόγευση των εξετάσεων...
-----------------
...KAI KΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : paradisefox στις 05-04-2009 11:18 ]