Εγώ πάντως που μένω πάνω από 20 χρόνια δίπλα σε σχολείο, σας διαβεβαιώνω ότι συνηθίζεται ο θόρυβος τη αυλής και ότι με ενοχλεί πολύ, μα πολύ λιγότερο από τα σπινιαρίσματα στη λεωφόρο ή τη μουσική στο τέρμα από διερχόμενα αυτοκίνητα.
Πάντως, παρόμοιες αγωγές έχουν γίνει και για καμπάνες εκκλησίας που χτυπάνε (εκτός από εσπερινούς, κ.λπ.) και τις ώρες, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες. (Είχα ακούσει σχετικά με μια τέτοια υπόθεση ότι όταν ζητήθηκε από τον εφημέριο να χαμηλώσει την ένταση του καμπανο-ρολογιού της εκκλησίας, απάντησε ότι μόνο οι δαιμονισμένοι ενοχλούνται και τρομάζουν από καμπανοκρουσίες! Και οι καρδιοπαθείς, πάτερ!!!!)
Προτείνω για τιμωρία αυτών που έλαβαν τα 80.000 αργύρια, συγγνώμη ευρώ, για την ηχορύπανση, τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους έως τρίτη γενεά να μην γίνονται δεκτά στο σχολείο αυτό και να αποστέλλονται στο σχολείο της Ρω! Να μην τα θέλουν και όλα δικά τους, και σχολείο κοντά για τα παιδιά και τα παιδιά φιμωμένα στην αυλή!!!