Παράθεση:
Το μέλος ageras στις 11-06-2007 στις 09:25 έγραψε...
Παιδιά το οτι οι Epiphone είναι θυγατρική της Gibson δε σημαίνει οτι δεν είναι καλές κιθάρες...Υπάρχουν πολύ καλές Epiphone που δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνες...ξεκινούν από 250 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 1500!
Σαφέστατα οι Gibson έχουν καλύτερη ποιότητα σε ξύλα και σε μαγνήτες,ηλεκτρικά κ.τ.λ αλλά ας μη γελιόμαστε...παίζει ρόλο και η ψώρα του μουσικού..Άλλο να γράφει στο neck Gibson και άλλο Epiphone...Την μάρκα την πληρώνεις ακριβα...
(και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να αγοράσεις μια Gibson...γι'aυτό βρίσκουμε παρηγοριά στις Epiphone!!)
|
|
Λόγο του ότι είμαι ερωτευμένος με τις Gibson ήθελα σαν τρελός να πάρω μία αλλά που τέτοια τσέπη

σκέφτηκα λοιπόν να έπερνα μία φθηνή Epiphone για αρχή και στην συνέχεια όταν θα είχα κάποια χρήματα θα έπερνα και την κούκλα, οταν λοιπόν πήγα στο μαγαζί να την πάρω έτυχε και είχε έρθει η Gibson που είχε παραγγείλει ο μαγαζάτορας με τον οποίο γνωριζόμαστε. Όταν του είπα τν ιδέα μου με κοίταξε και μου είπε πάρε την Gibson και παίξε μετά πάρε την Epiphone όπως και έκανα.
Παρακάτω δεν χρειάζεται να πώ κάτι παρα μόνο ότι αξίζει η αναμονή εως ότου μαζέψω χρήματα να την πάρω και πως συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Μάνου!!!!!