Παράθεση:
Το μέλος maspa στις 13-06-2007 στις 01:20 έγραψε...
Παράθεση:
Το μέλος MichPah στις 13-06-2007 στις 00:50 έγραψε...
Παράθεση:
Το μέλος movflower στις 12-06-2007 στις 20:08 έγραψε...
Μήπως να αποφασίστηκε τώρα, αλλά να ισχύει από του χρόνου;
Δεν είναι σχεδόν παράνομη η εφαρμογή από τώρα;
|
|
Μάλλον αυτό ισχύει!!!!
Αλλά συμφωνώ με το να κοπεί η μοριοδότηση, δεν γίνεται επειδή εγώ είμαι αθλητής να έχω κάποια μόρια παραπάνω απο τον άλλο που έχει κάνει τα μάθια του πίσσα κατράμι μαύρα από το διάβασμα!
|
|
Συμφωνώ με τον MichPah. Ένας συμμαθητής μου πέρασε ΤΕΦΑΑ, χωρίς να ανοίξει σχεδόν καθόλου βιβλίο όλη τη χρονιά.
|
|
Ναι, αλλά τότε να ισχύει ο νόμος για όλα τα αθλήματα και όχι για κάποια που πιθανόν να θεωρούνται λιγότερο σημαντικά.
Δεν διαφωνώ, ότι η μοριοδότηση είναι μερικώς άδικη, αλλά είναι και ένα μέτρο αναγνώρισης/ευχαριστίας στα παιδιά, που με τις επιδόσεις τους, τίμησαν την Χώρα μας σε διάφορες οργανώσεις. (ή την πόλη τους στο αντίστοιχο πανελλήνιο επίπεδο)
Θα μου πείτε, και θα έχετε και απόλυτο δίκαιο, πως εκτός από τα αθλήματα, πολλά παιδιά ασχολούνται με τη μουσική, ή τη λογοτεχνία , με επίσης άριστες διαδόσεις, αλλά δεν αναγνωρίζονται από το κράτος.
Η επιπλέον προσπάθεια εκτός του σχολικού προγράμματος, πρέπει να στηρίζεται και να επικροτείται.
Αυτό δεν είναι αποκλειστικό στοιχείο της ελληνικής παιδείας αλλά συναντάται περισσότερο σε δυτικές κοινωνίες, που έχουν ως πρότυπο την αρχαιοελληνική παιδεία.