mnk το split-unit είναι ένα είδος κλιματιστικού με δύο ξεχωριστά μέρη όπου το ένα χειρίζεται την υγροποίηση του αέρα και το άλλο τη συμπύκνωση του. Εγώ το εννοούσα ως κλιματιστικό που βγάζει κρύο / ζεστό αέρα (σε αντίθεση με αυτά που βγάζουν μόνο κρύο...) Τέσπα, αυτά περί τεχνικών γνώσεων , κατά τα άλλα είμαι τελείως άσχετη.
Όσο για το κρύο μπάνιο, με τίποτα δεν το αντέχω, κι ας γίνω σαν πορτοκάλι από την κυτταρίτιδα! Μόνο στη σκέψη παθαίνω κρυοπάγημα!
Σταύρο μου έχεις απόλυτο δίκιο όμως... Αυτά τα ημίμετρα που εφαρμόζουμε ορισμένοι για να σιωπήσουμε τους άλλους και τη συνείδηση μας είναι στην ουσία, χωρίς ουσία!

Λίγοι έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και κάνουν προσπάθειες να προσφέρουν, όλα τα άλλα είναι κοροϊδία.
Ότι μπορεί και θέλει ο καθένας... Όσο για το Blackle, επίσης συμφωνώ ότι είναι περισσότερο διαφημιστικό κόλπο παρά ουσιαστική προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας. Μπορείς να θεωρήσεις ότι το παρέθεσα περισσότερο για προβληματισμό.
Και τώρα, ειδικά για την πρώτη σου πρόταση, έχεις δίκιο, αυτό θα έπρεπε να κάνουμε όσοι έχουμε πάρει πράγματι στα σοβαρά αυτό το πρόβλημα... Ποιοι θα το εφαρμόσουμε? Σχεδόν κανείς νομίζω. Υπάρχουν όπως είπες δραστικότεροι τρόποι για να προσφέρει κανείς αν πραγματικά το θέλει.
Το τόπικ αυτό μπορεί επομένως να θεωρηθεί ουσιώδες, μόνο εάν η συζήτηση μας προβλημάτισε κάποιους.
Καλή μας μέρα