καταρχην ως κορίτσι σου το λέω μην πεις μπροστά της αυτο το να την ρίξω
Παράθεση:
|
Παρωχημένος ο όρος θα ρίξω κάποιον, αλλά μου ακούγεται ρετρό στα αυτιά μου, μου μοιάζει σαν να βγήκε από την δεκαετία του ΄80.
Διάβασα μερικές ιστορίες εδώ, σε κάποιες γέλασα και σε άλλες συγκινήθηκα. Θυμήθηκα και τα δικά μου και η πρώτη ιστορία που μου ήρθε στο μυαλό ήταν όταν χρόνια πριν, είχα πάει να πάρω δώρο σε μια ξαδέρφη μου που παντρευόταν. Κοιτούσα εκεί που είχαν τα βιβλία ευχών γάμου και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έπιασε “εκείνος” το ερωτηματικό μου βλέμμα, τον πέρασα για υπάλληλο και άρχισε να με εξυπηρετεί! Βέβαια μετά από μερικές ευφάνταστες απαντήσεις που μου έδωσε παραδέχτηκε ότι δεν ήταν υπάλληλος και μου ζήτησε να βγούμε. Δεν έζησα κάποιο μεγάλο έρωτα, βγήκαμε δυο φορές και είδαμε ότι δεν τράβαγε. Όμως μου έχει μείνει στην μνήμη για την πολύ γλυκιά και αυθόρμητη συμπεριφορά του.
[ τροποποιήθηκε από τον/την xSophiax, 22-11-2020 20:36 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την xSophiax, 22-11-2020 20:37 ]
Παράθεση:
|
Αγαπητέ Σταύρο σου κάνω παράθεση τιμής ένεκεν μια και είσαι από τις πιο δυνατές πέννες του σαιτ μας.
Πάει πολύς καιρός που απέχεις από την ενεργό του δράση ωστόσο οι απόψεις σου και ο.κοναδικός τρόπος επιχειρηματολογίας σου παραμένουν σε δράση.
Αν μας.διαβάζεις από.κάπου σου εύχομαι να είσαι υγιής και δυνατός και να μπαίνεις που και που να μας διαβάζεις.
Τα ερωτήματα που θέτεις είναι ευστοχα και επι της ουσιας.
Ευχαριστω.
Παράθεση:
|
Είσαι φαουλ.
Το να κοιτάς έναν όμορφο (στα μάτια σου ή αντικειμενικά)άνθρωπο και να απορρίπτεις έναν άσχημο(πάλι βάσει υποκειμενικών ή αντικειμενικών κριτηρίων) είναι θεμιτό.
Το να κοιτάς την τσέπη του σε καθιστά πόρνη/ζιγκολό/νταβατζή και είναι μάλλον αθέμιτο.
Έχεις μπερδευτεί φίλε/φίλη και όσοι έχετε παρόμοιες απόψεις.
Πυρ γυνή και θάλασσα...τα αιώνια μυστήρια...
[ τροποποιήθηκε από τον/την freddieKrueger, 24-11-2020 14:17 ]