Παράθεση:
Το μέλος noizreduction στις 24-01-2009 στις 18:41 έγραψε...
Προσωπικα θα παραμεινω λιγο υποψιασμενος απεναντι σε αυτες τις αλλαγες και θα περιμενω την τελικη ανακοινωση του σχεδιου!
|
|
Επειδή ακούστηκε κάτι και για τα Ενιαία Λύκεια ... συμφωνώ μαζί σου.
Όταν το άκουσα σκέφτηκα ότι αν δεν αρχίσει να εφαρμόζεται στα σχολεία ... δεν θα ασχοληθώ μαζί του. Εεε ... ξέρω και γω ... το λένε τώρα και θα γίνει σε 10 χρόνια !
Πάντως, αν είναι θετικό ή αρνητικό δεν το γνωρίζω ... Απλά είναι "κάπως αστείο" αυτό που λένε "Θα είναι προαιρετική αυτή η τάξη και μόνο για όσους ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμιο." Δηλαδή, με λίγα λόγια είναι απαραίτητη. Λίγοι είναι οι μαθητές που τελειώνουν ενιαίο λυκειο και δεν ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους έστω σε ένα ΤΕΙ. 
Προσωπικά, εύχομαι και θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι δεν θα προλάβω μια τέτοια αλλαγή.
Τώρα για τα Επαγγελματικά Λύκεια γνωρίζω ότι έχει ήδη καθιερωθεί κάτι τέτοιο. Έχω πολύ καλό φίλο που φέτος ολοκλήρωσε την τέταρτή του χρονιά και παρακολουθούσε κανονικά τα μαθήματα του σχολείου.
-----------------
" Ζήσε απλά ! Έτσι ίσως κάποιος άλλος απλά ζήσει ! --> RadioMH _ Πέμπτη 16.00 - 18.00 Συντονιστείτε !!! <--
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : emmanuella στις 25-01-2009 07:47 ]