Υπήρξαν κάποτε στη ζωή σας κάποια Χριστούγεννα που είπατε: "Θα θυμάμαι αυτά τα Χριστούγεννα όλη μου τη ζωή"; Ή, με άλλα λόγια, περάσατε κάποια Χριστούγεννα που θα θυμάστε πάντα ως τα ωραιότερα της ζωής σας; Για μένα, κάτι τέτοιο δε νομίζω να συμβεί, γιατί κάθε χρόνο τα αισθάνομαι όλο και πιο όμορφα και όλο πιο διαφορετικά τα Χριστούγεννα... Όμως, πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας!!!!!!
Χριστούγεννα στην Καστοριά . Πολύ όμορφη πόλη , πολύ κρύο . Πέρασα πολύ ωραία .
Τα ωραιότερα χριστούγεννα τα πέρασα στην ηλικία των 10 ετών, όταν απέκτησα τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου! (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).
Πρωτοχρονια του 2000 ( millennium οπως το συνηθισαμε τελικα ) στην Καστορια, διπλα στη λιμνη, σε ενα μαγαζι με ζωντανη μουσικη 2 ατομων

Απιστευτη αισθηση!
Μπα,δεν το χω πει..αρα δεν εχω ζησει τα πιο μαγευτικα και ονειρεμενα Χριστουγεννα ακομη!!!!
Όχι, δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο... Τα Χριστούγεννα δεν ήταν ποτέ καλή εποχή για μένα...
....Αχχ τι μου θυμισες... Τα καλυτερα μου Χριστουγεννα ειναι παντα του χρονου.......
Προς το παρόν τα περυσινά, στην Αθήνα!
Αναμενεται να ειναι τα φετινά...
egw akomh xristougenna aksexasta den exw.....ka8e xristougenna htan upo thn piesh ths ka8hmerinothtas poso mallon fetos......ka8e xristougenna ena monimo agxos.....elpizw sto mellon na ta giortasw kai egw kapote opws 8elw.....kai oxi opws mou bgainoun......tespa teleiwmenh istoria....toulaxistwn euxomai na exete eseis paidia kala xristougenna.....
Γενικα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια τα περναω με την οικογενεια μου.Ξερετε γονεις,ξαδελφια,θειες.Περναμε ομορφα δε μπορω να πω αλλα δεν εχω περασει ακομα τα ιδανικα χροστουγεννα.
Τα καλύτερα Χριστούγεννα μέχρι τώρα ήταν τα περσινά γιατί ένιωσα μέσα μου τα Χριστούγεννα.Για π΄ρωτη φορά στόλισα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο...Ναι..Μέχρι τότε πίστευα οτι έχουμε πέσει όλοι μας θύματα της εμπορευματοποίησης των εθίμων μας...Και βλέποντας τη θάλασσα άσπρη άσπρη απο τα κύματα λέω:Και γιατί να μη γιορτάζω τα Χριστούγεννα και να είμαι σαν τη θλιμμένη Παρασκευή?Δεν υπάρχει λόγος να είμαι έτσι..άρααα....
Πριν 3 χρόνια ακριβώς σαν σήμερα... βρισκόμουν έξω από το Ice Hall στο Ελσίνκι... για συναυλία των Nightwish...
Όμορφες μέρες...
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι αυτά που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, γιατί πολυ απλά ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασα πραγματικά καλά...Είχα δίπλα μου όλους όσους αγαπω....Εύχομαι να υπάρξουν κι άλλα τέτοια Χριστούγεννα....
Για να πω την αλήθεια τα Χριστούγεννα έχουν χάσει την ζεστασιά που είχαν παλιά...
Τα τελευταία πέντε χρόνια μου φαίνονται ίδια...επανάληψη του ίδιου σκηνικού...