Kαποιες harley benton είναι όντως πολύ καλές για τα λεφτά τους.Πολλοι αγοράζουν tele ,στρατ και καρατάνε μόνο το σώμα ,και βαζουν καλα κλειδια ,γέφυρες ,μαγνήτες μανίκι κλπ...Νομίζω ότι ο κιθαρίστας απο τα Διαφανα Κρινα παίζει με thinline τελε που το σώμαείναι απο hb
Τώρα για τη συγκεκριμένη δε ξέρω ...είναι και set neck αρα δεδν αλλά ζει το μανίκι.
gia kita kai autin me liga leuta parapano pisteuw oti axizei perisotero apo autin pou the den xerw apoti vlepw
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbs300tbl_egitarre.htm
file mou an arxizeis twra...pare ta kausoksula....kai molis ma8eis arketa kala kai pas se ena epipedo xtupa mia epiphone me 700 h mia LTD h akomh kalutera mia ESP h Gibson...gnwmh mou an eisai arxarios kai 8es na ma8eis twra..pare kausoksula kai emena htan kausoksula h prwth meta apo 5 xronia phra to tauri kai fetos phra thn ESP....mhn xaliesai....XALARA....
φιλοι μου εγω εχω καλλη γνωμη για της harley την εχω 5 χρονια επαγγελματικα και ειναι πολλη καλλη για τα λεφτα της ειναι απο της καλλητερες..και δεν την λυπασε στα live μην την σπασεις..η σου πεσει κατω ..........