Υπάρχουν παιδιά που δεν γεννήθηκαν με το προνόμιο να επιλέξουν στυλ, ρεύμα, μόδα, look και οτιδήποτε άλλο!
Είναι στον δρόμο πεινάνε, κρυώνουν και νιώθουν ανασφάλεια για την αυριανή ημέρα όμως δεν εγκαταλείπουν την ζωή και αγωνίζονται να κρατηθούν σε αυτή χωρίς να υπάρχει ορατή ελπίδα.
Υπάρχουν παιδιά που υποφέρουν από ανίατες ασθένειες, από αναπηρίες και όμως βγάζουν διάθεση για ζωή και αισιοδοξία που λείπει από αρκετό κόσμο σε φυσιολογικές συνθήκες.
Υπάρχουν παιδιά που κακοποιούνται, που στερούνται την εκπαίδευση και τα στοιχειώδη δικαιώματα της ζωής και όμως δεν το βάζουν κάτω ψάχνοντας την ευκαιρία να ξεφύγουν από τον εφιάλτη τους και να ζήσουν όπως όλοι οι άλλοι.
Τέλος υπάρχουν και παιδιά που τα έχουν όλα και αναρωτιούνται πώς να σκοτώσουν την ώρα τους με επαναστάσεις χωρίς αιτία, με αποχαύνωση και αποβλάκωση στις εικονικές πραγματικότητες, με οτιδήποτε ηλίθιο υπάρχει και είναι επίτευγμα της εποχής μας και της σύγχρονης τεχνολογίας.
Όλα κινούνται γύρο από το «ζήσε τα όνειρά σου και γράψε όλους τους άλλους (για να μην πω κάτι άλλο)».
Καμία Αξία, κανένα ιδανικό, κανένα νόημα ζωής!
Δεν αναφέρομαι μόνο στους συμπαθείς φίλους emo! Αναφέρομαι σε όλους μας που έχουμε όλα τα αγαθά στα πόδια μας και δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί θέλουμε και άλλα και κλαιγόμαστε συνέχεια για αυτό!
Αυτά!