ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΡΩΩ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ. ΤΟ "ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ" ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ.
Πολύ δύσκολη ερώτηση, αλλά σίγουρα ξεχωρίζω το "Σεργιάνι στον Κόσμο" του Μαρκόπουλου που τραγουδάει ο Νταλάρας, όπως και τα latin του Νταλάρα τα βάζω μες τους 10 κορυφαίους του δίσκους. Απο Κατσιμιχαίους φυσικά τα Ζεστά Ποτά και Της Αγάπης Μαχαιριά
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΟ 1982 (ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ). ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ....
Symfwnw me thn pliopshfia gia tous Katsimhxaious - Zesta Pota kai den thelw na paralhpsw ton Gianni Pario....poly dyskolo na dialexw enan disko tou....Isws to Laive pou tragoudaei Xatzidaki!!!
Είναι λίγες οι φορές που ένα συγκρότημα έχει στο πρώτο του άλμπουμ μια εικόνα πολύ προσεχμένης δουλειάς.
Το "Τίποτα δεν κρύβεται κάτω απ'τον ήλιο" από τα Σύννεφα με Παντελόνια είναι ένας τέτοιος δίσκος και εδώ και δύο χρόνια που τον έχω δεν έχω βαρεθεί να τον ακούω.
Άλλος ένας δίσκος που δεν βαριέμαι είναι από τους Κατσιμιχαίους το "Παράλληλη Δισκογραφία".
"O Stavros tou Notou" - Mikroutsikos/Kavvadias
To live sto Attikon Ntalaras/Papakonstantinou
Kati saravales kardies - Diafana Krina
"9 Pliromena tragoudia" Trypes
Xylina Spathia to omonimo
paroti mporei na me koroidepsete gia to analafro kai to neaniko tis protimisis mou (se sygrisi me tis epiloges ton parapano),ta teleutaia 2 xronia xexorizo ena olokliro album:
mixalis xatzigiannis-kryfo fili