ελληνική μουσική
318 online   ·  209.193 μέλη

Οι Darkest Hour στην Ελλάδα στις 22/5/09 ζωντανά στο ΑΝ Club!!!!

xenon
Περαστική Νότα
Chat
06.05.2009, 00:23

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΪΟΥ@ΑΝ CLUB (Σολωμού 13-15,Εξάρχεια) VENERATE INDUSTRIES presents:

DARKEST HOUR (Death/Metal/thrash/Ηardcore, Victory Records, U.S.A.)

Opening acts:

TARDIVE DYSKINESIA (Progressive/Hardcore/ Metal)

ENDSIGHT (Punk/Hardcore/Metal)

THE ULTIMATE THRASH/DEATH/Metal/ΗΑRDCORE EXPERIENCE!!!!

‘Υστερα από αρκετά χρόνια και με νέο υλικό στις αποσκευές τους, μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές melodic Death Metal / hardcore μπάντες του πλανήτη, επιστρέφει στην χώρα μας στις 22 Μαϊου για ένα μοναδικό show στο ΑΝ club, στα πλαίσια της co-headline "Thrash and Burn European Tour 2009" περιοδείας τους με τους Bleeding Through τον Απρίλιο και Μάιο του 2009.

Οι DARKEST HOUR σχηματίστηκαν το 1995 στη Washington, D.C.  των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από τους Mike Schleibaum (κιθάρες) και John Henry (φωνητικά), κυκλοφορώντας το πρώτο τους EP με τίτλο "The Misanthrope" το 1996 στο τοπικό label called Death Truck Records, για να ακολουθήσει ακόμα ένα το 1999 με τίτλο "The Prophecy Fulfilled" στην Art Monk Construction, μετά από εντατικό touring στην Αμερική.

Η αναγνώρηση για τους DARKEST HOUR ήρθε λίγο αργότερα όμως μετά την κυκλοφορία του LP "The Mark of the Judas" το 2000 με παραγωγό τον Brian Mcternan, στην προβληματική και πλεον ανύπαρκτη M.I.A. Records. Χωρίς ιδιαίτερο promotion το "The Mark of the Judas" τράβηξε την προσοχή της παγκοσμίου φήμης δισκογραφικής από το Chicago Victory Records με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του 2ου full length album τους το 2001 με τίτλο "So sedated,So secure"  το οποίο εκτόξευσε τους DARKEST HOUR στα υψηλότερα επίπεδα της παγκόσμιας Metalcore σκηνής και τους ώθησε στο σε ένα ασταμάτητο tour διάρκειας 2 χρόνων. Στο tour αυτό η μπάντα έκανε μια «στάση» στη Σουηδία για την ηχογράφηση στα Fredman Studio του πολιτικοποιημένου "Hidden Hands of a Sadist Nation" με παραγωγό τον θρύλο της Death Metal σκηνής Fredrick Nordstrom στο Gothenburg, το οποίο κυκλοφόρησαν το 2003. To "Hidden Hands Of A Sadist Nation" εκτόξευσε τους DARKEST HOUR ακόμη υψηλότερα με αποτέλεσμα την παγκόσμια αναγνώριση και την συμμετοχή τους στο OZZFEST SUMMER TOUR το 2004. Το 2005 βρίσκει τους DARKEST HOUR στο Vancouver, BC όπου δουλεύουν με τον θρυλικό Metal madman και παραγωγό Devin Townsend στα Greenhouse Studios όπου και ηχογράφησαν το "Undoing Ruin" που κυκλοφόρησε στις 28 Ιουνίου του 2005 και χάρη σε αυτό οι DARKEST HOUR  φτάσανε την 136η θέση στα Billboard 200 Charts παγκοσίως την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του CD. Το 2007 οι DARKEST HOUR επιστρέφουν στο Vancouver, BC για να ηχογραφήσουν ξανά με τη βοήθεια του Devin Townsend το πιο προφητικό,καταστροφικό και ηχητικά πρωτοποριακό δίσκο της ζωής τους,το καταπληκτικό 'Deliver Us". Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μία γιγαντιαία ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Bleeding Through ("Thrash and Burn European Tour 2009")παράλληλα ετοιμάζονται για το νέο τους album. Στις 22 Μαϊου θα βρεθούν για 2η φορά στο ΑΝ club με τη βοήθεια της VENERATE INDUSTRIES για ένα καταιγιστικό live performance. Mαζί τους οι Aθηναίοι ENDSIGHT (ex-F.W.I.W. crust/Metal) και oι TARDIVE DYSKINESIA(progressive/hardcore).

οι Πόρτες ανοίγουν στίς  9,00 μμ

Εναρξη 9,30 μμ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 20euro

- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ-

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

TICKET HOUSE:ΑΘΗΝΑ, Πανεπιστημίου 42, ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ, τηλ. 2103608366

FNAC: THE MALL ΑΤΗΕΝS, Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Θέση Ψαλίδι)+ΓΛΥΦΑΔΑΣ

www.venerateindustries.com

www.myspace.com/phiascodestructions

www.myspace.com/venerateindustries

www.myspace.com/darkesthour

www.myspace.com/endsight

www.myspace.com/tardivedyskinesia

 

Photobucket

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : xenon στις 06-05-2009 00:24 ]

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : xenon στις 06-05-2009 16:22 ]


#1