ελληνική μουσική
  319 online   ·  211.036 μέλη

  C:Real - Συναυλίες

  jorge
  16.10.2009, 21:08

  Οι C:Real το πιο πετυχημένο ελληνικό ποπ συγκρότημα έρχεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου
  μόνο στο New York Live Bar!

  ΑΧΕΛΛΩΟΥ 10 (Εx Velvet) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Τηλ. 2310 548 439


  Απολαύστε αυθεντική μουσική, ακολουθείστε το μουσικό ταξίδι με το αγαπημένο σας group και ζήστε στο ρυθμό που αγαπάτε!

  Η Ειρήνη, ο Τάκης και η υπόλοιπη παρέα των C-real στο μεγαλύτερο νεανικό πάρτυ της εβδομάδας!


  Οι C:Real υπάρχουν από το 1996. Το σχήμα δημιουργήθηκε από τον συνθέτη, στιχουργό και παραγωγό Τάκη Δαμάσχη. Το πρώτο τους single κυκλοφόρησε το 1996 με τίτλο "A New Religion" και το 1997 κυκλοφόρησαν το δεύτερο single "Visions of you" με την συμμετοχή της Sarah Jane Morris. Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε σε 30 χώρες και σημείωσε παγκόσμια επιτυχία. Τον Ιούνιο του 1997 κυκλοφόρησε και το πρώτο τους album με τίτλο "Realtime". Τον Δεκέμβριο του 1999 κυκλοφόρησε το single "With or Without You", το οποίο σήμερα θεωρείται διαχρονική επιτυχία. Το 2000 κυκλοφόρησε το album "Stop Killing Time". Το ομώνυμο τραγούδι διασκεύασε ο Χρήστος Δάντης με τίτλο "Δώσ' μου Φωτιά" και το συμπεριέλαβε στο πλατινένιο του album "Το Δωμάτιο". Το 2002 κυκλοφόρησε το single "Θα Σε Θυμάμαι", στο οποίο συμπεριλαμβάνεται sampling από το κομμάτι του Γιάννη Σπανού "Αναζήτηση" και γνώρισε μεγάλη ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία. Ηταν και η πρώτη συνάντηση των C:Real με την Ειρήνη Δούκα. Τον Οκτώβριο του 2003 κυκλοφορεί το album "Τα Πιο Μεγάλα Σ'Αγαπώ". Το album αυτό περιελάμβανε 10 τραγούδια καθώς και το "Θα Σε Θυμάμαι". Το πρώτο single από το album "Θα Περιμένω" έγινε η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2004.


  Το album αυτό, καθιέρωσε τον ιδιαίτερο ήχο των C:Real που τους ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα pop-Rock συγκροτήματα. Το 2004 οι C:Real κέρδισαν δύο βραβεία Αρίων, για το καλύτερο ποπ τραγούδι ("Θα περιμένω") και Καλύτερο ποπ δίσκο "Τα Πιο Μεγάλα Σ'Αγαπώ". Το επόμενο βήμα των C:Real κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2004 με τίτλο "Χίλια Χρόνια". Το album αυτό δεν απέκλινε ιδιαίτερα από το χαρακτηριστικό τους στυλ χωρίς όμως να λείπουν καινούριες ενορχηστρωτικές προτάσεις που διαμόρφωσαν ένα διαφορετικό αλλά πάντα δυτικό ήχο. Το πρώτο single του δίσκου με τίτλο "Μην ανυσηχείς" σημείωσε μεγάλη ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία. Ακολουθεί για τέσσερις μήνες η χειμερινή συνεργασία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο "Οξυγόνο" και στη συνέχεια προτείνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως υποψήφιοι σε τρεις κατηγορίες των βραβείων "Αρίων" στα οποία βραβεύτηκαν ως το καλύτερο ποπ συγκρότημα του 2005. Το Δεκέμβριο του 2005 το album "Χίλια Χρόνια" επανακυκλοφόρησε με την προσθήκη δύο νέων τραγουδιών ("Ετσι μ'αρέσει να ζω" και "Μείνε δίπλα μου").


  Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 2006 το πέμπτο του άλμπουμ με τίτλο “Κάθε μου σκέψη”. Το ομότιτλο τραγούδι καθώς και το “Επικίνδυνα σε θέλω” από το άλμπουμ συμπεριλήφθηκαν στήν ταινία “STRAIGHT STORY” και σημείωσαν μεγάλη εμπορική και ραδιοφωνική επιτυχία. Το “Επικίνδυνα σε θέλω” παρέμεινε στο top 50 ραδιοφωνικού airplay γιά ακριβώς ένα χρόνο και προτάθηκε γιά βραβείο σε 5 κατηγορίες στα βραβεία Αρίων του 2007! Το συγρότημα εμφανίστηκε δίπλα στο Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Vox από τον Δεκέμβριο του 2006 έως τον Μάιο του 2007 συνέχισε με πάνω από 35 συναυλίες την καλοκαιρινή του περιοδεία και εμφανίστηκε από τον Οκτώβριο του 2007 έως και τα τέλη Μαρτίου του 2008 με μεγάλη επιτυχία στο club AKANTHUS.


  Το 2007 το συγκρότημα κέρδισε τα εξής βραβεία:


  • Βραβεία Κύπρου: συγκρότημα της χρονιάς
  • Μουσικά βραβεία MAD: καλύτερο Rock video clip και καλύτερο video clip συγκροτήματος
  • Μουσικά βραβεία ΑΡΙΩΝ: συγκρότημα της χρονιάς
  Στις 31 Μαρτίου του 2008 κυκλοφορεί ο έκτος κατά σειρά δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο “ινβάιν” καθώς και το καινούργιο video clip του τραγουδιού “Ξέχασε το” που είναι και το πρώτο single από τον δίσκο.

  Αρχες του 2010 θα παρουσιάσουν το νεο τους άλμπουμ που τώρα ηχογραφούν.