ελληνική μουσική
225 online   ·  209.174 μέλη

Techsoir --Crash ---New track !!!!! comeback

goodsound
Βασική Νότα
Chat
16.06.2010, 16:21

 

TECHSOIR

 

Nu-electro είναι μια φρέσκια προσέγγιση της Electronica. Dark Room είναι ο χώρος όπου η φαντασία εισβάλλει στις επιθυμίες.
Ο Michael.S (synths, programming ,music production ) το βασικό και ενεργό μέλλος η Σοφία(Vocals) και ο Alex G ηλεκτρονικό βιολί με νέες και φρέσκες δημιουργικές ιδέες επιστρέφουν με έναν  δεύτερο δίσκο .
Η Techsoir ξεκίνησαν το 2002, χρονιά που ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα κομμάτια τους, καταλήγοντας σε μια μορφή ηλεκτρονικής μπάντας.
Η σύνθεση των διαφορετικών ακουσμάτων τους είναι το αποτέλεσμα του τελικού ήχου τους – ενός ήχου σαφώς ηλεκτρονικού και uptempo με στοιχεία από τη σύγχρονη σκηνή τις Dance ,Electro ,Pop και Rock έτσι όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.
Οι Techsoir, μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια κάνουν Παρτυ με Dj set που συνοδεύονται με Live Instruments όπως Electric Violin ,Synths και πολλά άλλα .Διοργανώνουν  συναυλίες μόνοι τους αλλά και φιλοξενούνται  στο πλαίσιο διάφορων φεστιβάλ(Eject Festival Athens,European Music Day Thessaloniki,Earth Dance Festival, 1st floorshow electonica festival) έχουν εμφανιστεί μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Universal Trilogy, Atria και Audioplug, Chicane , Torture Garden Club ,The Fall , Fischerspooner , όπως το πρώτο Electronica φεστιβάλ στο Ξυλουργείο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν τρία κομμάτια σε χορευτικές συλλογές (“Let’s Talk For Sex” για τη συλλογή “Alter Ego” της HD Recordings το 2004, “Tech Soir” για τη συλλογή “Electric Dance Vol. I” της Plus Records και “Try Me” στη συλλογή “Greeks United” της NRG Records, αμφότερα τα δύο τελευταία από το 2005) ενώ το Δεκέμβριο του 2007 υπέγραψαν στην Undo Records (Marsheaux, Mikro).
Το κομμάτι τους “Funkey Rain”, ένα καταπληκτικό electro κομμάτι που υπάρχει και στο ντεμπούτο τους “Dark Room”, συμπεριλήφθηκε στη συλλογή “L.M.End” του περιοδικού Ποπ + Ροκ, τέλος εμφανίστηκαν ως Support στους The Fall όπου είναι ένα ιστορικό γκρουπ στους Chicane και Fischerspooner.
Εκτός από τα τρία αυτά τραγούδια τους, οι Techsoir έχουν δώσει και δύο τραγούδια τους για τις ανάγκες της ταινίας “Mη Φεύγεις” του Αλέξανδρου Πανταζούδη, ενώ η συνεργασία τους με τον Λάκη Λαζόπουλο για το κομμάτι “Hairdresser” κυκλοφόρησε στο dvd “Βest of 10 μικροί Μήτσοι”.

Τέλος Συνεργάστηκαν με τον Artist Dja (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΙΑΝΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ)  και δημιούργησαν remix για το ‘’ Piano Dream  ‘’ένα τραγούδι που ακούστηκε σε όλα τα ραδιόφωνα τις Ελλάδας αλλά και εξωτερικού , και κυκλοφόρησε στην συλλογή Buddha Bar.
To άλμπουμ “Dark Room” περιλάμβανε δεκατέσσερα τραγούδια και δύο bonus remixes από τους Arc & 3Dot και τους Γερμανούς Nude – το ατμοσφαιρικό “XXX” και το ebm “Times Run”.
σύντομα θα ακούσουμε νέα δισκογραφική δουλειά τους και είναι υποσχόμενη να μας καταπλήξουν με τον καινούργιο τους ήχο  ιδεών και δημιουργίας.

Website:

www.techsoir.gr

http://soundcloud.com/djmichael-s
www.myspace.com/techsoir

http://www.facebook.com/Djmichael.techsoir
www.undorecords.com

Booking

Mail: techsoir@techsoir.gr

Κιν  : 6988623656
Δισκογραφία:
2004 "Let's talk for sex" - Alter Ego (HD recordings)
2005 "Tech Soir" - Eclectic Dance vol.1 (PlusRec)
2005 "Try me" - Greeks United (Nrg Records)
2007’’ Dark Room – Undorecords/Emi

 


#1