ελληνική μουσική
405 online   ·  207.697 μέλη

Ερώτηση σχετική με λίστες τραγουδιών για καφέ-μπαρ

sotoserres
Περαστική Νότα
Chat
13.10.2010, 01:53

Καλησπέρα.

 

Λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος έχασα όλα τα τραγούδια του υπολογιστή μου. Το κακό είναι τα χρειάζομαι στο μαγαζί μου..

 

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια site τα οποία να πουλάνε λίστες τραγουδιών γιατί είναι άμεση ανάγκη να βρω καλή μουσική..

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...


#1   
nikostop
Περαστική Νότα
Chat
01.09.2011, 22:47
      Η «Music Solutions» είναι η νέα «Μουσική Λύση» για επιχειρήσεις διασκέδασης, εστίασης, εμπορικά καταστήματα και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.       Η «Music Solutions» με ένα εξελιγμένο σύστημα αυτοματισμού μουσικής φροντίζει να προσαρμόσει την κατάλληλη μουσική σε οποιουδήποτε χώρο έτσι ώστε να αναδεικνύεται το στυλ αλλά και η "ταυτότητα" της κάθε επιχείρησης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στiς επιχειρήσεις ειναι  η μουσική  που παιζουν είτε από Web radios με διαφημίσεις και κουραστικό πρόγραμμα η κενά από τα Mp3s  Και τα cd’s που αφήνουν να παίζουν  οι επιχειρηματίες  πιστεύοντας ότι ο κόσμος δεν δίνει τόσο μεγάλη Προσοχή στη μουσική παρά μονό στο Service.  Είναι  πολλές οι περιπτώσεις  που οι πελάτες έχουν κουραστεί και αποφασίζουν να μην επιστρέψουν κάνοντας τους  επιχειρηματίες να ανησυχήσουν  για την  πτώση στο τζίρο του καταστήματος.      Η «Music Solutions» έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και με την πολυετή εμπειρία που έχει αποκτήσει στο προγραμματισμό μουσικής είναι σε θέση να γνωρίζει την μουσική που ο κόσμος θέλει να ακούει ανάλογα με την εποχή.       Η Music Solutions σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα τραγουδιών, χωρισμένα σε ποικίλες κατηγορίες μουσικής με ηχητικά αρχεία κορυφαίας ακουστικής ποιότητας. Η εταιρία σε συνεργασία με τους πιο έμπειρους συνεργάτες της στον χώρο της μουσικής, έχει για εσάς τις ιδανικότερες προτάσεις μουσικής κάλυψης για όλες της επιχείρησης όπως: Καφέ, Μπαρ, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Ξενοδοχεία, Αλυσίδες καταστημάτων Super Market, Κλαδικές Εκθέσεις, Κομμωτήρια, Γυμναστήρια και ό,τι έχει να κάνει με ήχο.       Τί έχετε να κερδίσετε; Με το εξελιγμένο σύστημα αυτοματισμού μουσικής που προσφέρει η Music Solutions, ο επιχειρηματίας είναι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να δαπανήσει χρόνο για να έχει την κατάλληλη μουσική στην κατάλληλη ώρα. Το όφελος είναι ξεκάθαρο: Ό,τι χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα. www.musicsol.gr
#2   


Αυτά τα διάβασες;