ελληνική μουσική
  340 online   ·  211.035 μέλη

  O Μιχάλης Τερζής στο Β'Πρόγραμμα ΕΡΑ

  Thanasis-Gioglou
  08.11.2010, 09:06

  Πάνω από 35 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία μετράει ήδη ο συνθέτης Μιχάλης Τερζής, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Στο πλούσιο ρεπερτόριό του περιλαμβάνονται κύκλοι τραγουδιών, ορχηστρικοί δίσκοι, καθώς και συνθέσεις για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

  Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο δίσκος του «Απόπλους» πάνω σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου, ένας κύκλος τραγουδιών που ερμηνεύουν πολύ γνωστοί τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Γιώργος Μπαγιώκης, η Σοφία Παπάζογλου και ο Παντελής Θεοχαρίδης.

  Το Δεύτερο Πρόγραμμα και η εκπομπή «Το κλειδί του Sol» φιλοξενούν σε 2 εκπομπές τον Μιχάλη Τερζή. Την Τετάρτη 10 και την  Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, ο Μιχάλης Τερζής θα είναι καλεσμένος του Σιδερή Πρίντεζη για να παρουσιάσει το νέο του δίσκο, αλλά και για να θυμίσει στους ακροατές  παλιότερα τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του στο χώρο της ελληνικής μουσικής.

  http://www.deytero.gr/ekpempoume/01129-100...is-sofias-bempo


  AlfaWolf
  08.11.2010, 09:23

  Μπράβο Θαναση μου !!!{#emotions_dlg.thumbup}

  Το ΜΗ ειναι ενας απο τους χορηγούς αυτης της δουλειας

  να συμπληρώσω...

  Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 20:00  
  IANOS Σταδίου 24

  Παρουσίαση CD

   

  «ΑΠΟΠΛΟΥΣ»

  Τραγουδούν: 
  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κώστας Μακεδόνας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Παντελής Θεοχαρίδης, Γιώργος Μπαγιώκης, Σοφία Παπαζόγλου
  Φιλική Συμμετοχή: Σοφία Μιχαηλίδου
  Δ/ση Ορχήστρας:
  Νεοκλής Νεοφυτίδης

  Είσοδος ελεύθερη