Κρατάμε την άτυπη παράδοση και γράφουμε εντυπώσεις τη μεθεπόμενη μέρα για τις συναντήσεις εδώ, καθότι περιλαμβάνουν πάντα αλκοόλ και διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες :)
Ήταν από τις καλύτερες συναντήσεις που έγιναν. Περισσότερα από 60 άτομα μη-μέλη ήρθαν στο πάρτυ και όλοι λίγο πολύ άκουσαν και για το σταθμό και για το MusicHeaven. Η ατμόσφαιρα εορταστική, οι djs αν και ερασιτέχνες έκαναν καλή δουλειά και όλοι περάσαμε πολύ ωραία
.
Δεν θελω να πω περισσότερες λεπτομέρειες, στην κατοχή μου έχω φωτογραφίες της ομάδας των djs που κατάφεραν να βγάλουν πρόγραμμα από τις 9 μέχρι τις 4. Νομίζω ότι οι εικόνες τα λένε όλα. Η παρθενική μας εκδήλωση κρίνεται επιτυχημένη και αναμένεται να επαναληφθεί τις απόκριες καλώς εχόντων των πραγμάτων
.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν (και οι περισσότεροι όχι μόνο για ένα ποτό...). Το πάρτυ αυτό όμως δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την βοήθεια των alkyoni, Enjoy2Music (Γρηγορης), dimitris1965 & sitzoune81 στα decks, geoguitar επί των δώρων και τον aviectus που έφερε τα δώρα. Ευχαριστούμε επίσης τον jorge & deos για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση.
Κι επειδη πολλοί παραγωγοί θα ήθελαν να συμμετέχουν αλλα δεν μπορούσαν είτε λόγω απόστασης ειτε λόγω πρωινών τρένων, καιρός να κάνετε κάτι τέτοιο και αλλού :)

Περισσότερες φωτογραφίες αναμείνατε από την Alkyoni