ελληνική μουσική
334 online   ·  208.168 μέλη

Κότσιρας και Μπάσης 5 Φεβρουαρίου στην Πάτρα

sillia
Βετεράνος
Chat
05.02.2011, 14:40

Κότσιρας και Μπάσης απόψε στην Πάτρα
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011
Ώρα: 23:00
Αστέρια Live
Τριών Ναυάρχων 1, Πάτρα 26222


Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία συνεργασία τους, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης συνατώνται και πάλι επί σκηνής και επισκέπτονται την Πάτρα. Οι γνωστοί ερμηνευτές έρχονται στα "Αστέρια" στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Κότσιρας με το τελευταίο του και ήδη πλατινένιο «Live 2010», μας υπενθύμισε την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι καθώς όπως τονίζει πάντα ο ίδιος, “γεννήθηκε μέσα από αυτό” αλλά και την ικανότητά του να προτείνει ήδη γνωστά τραγούδια με τρόπο που μοιάζουν πάντα φρέσκα.
Με καινούρια τραγούδια όπως το “Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι”, το “Και πάλι παιδί” ή το ολοκαίνουριο “Αγάπη μου εσύ” αλλά και παλιά αγαπημένα όπως “Το τσιγάρο”, το “Έλα και κόψε με στα δυο” ή το “Κάπου θα βρεθούμε” μας εγγυάται όπως κάνει χρόνια τώρα, την καλύτερη παράσταση του χειμώνα.

Ο Δημήτρης Μπάσης πιστός στο λαϊκό τραγούδι, με θητεία δίπλα στους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές αλλά και με σπουδαίο προσωπικό ρεπερτόριο από τα “Χαμοπούλια” ως τους “Ψίθυρους καρδιάς” και από το “Τώρα μένω μόνος μου” μέχρι τη “Ζωή” και το “Σπασμένο καράβι”, με ένα καίνουριο 3πλό live CD που “τρέχει” στα ραδιόφωνα και στις καρδιές μας αλλά και με ένα πολυαναμενόμενο ολοκαίνουριο CD σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συνυπογράφει την καλύτερη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα.

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : sillia στις 06-02-2011 11:47 ]


επισυναπτόμενα: seflpxjnad4d42db3ac79f0.jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;