ελληνική μουσική
156 online   ·  209.505 μέλη

Κερδίστε ενα Smart, ένα σπίτι και δώρα μουσικών απολαύσεων

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
16.03.2011, 22:14

Το MusicHeaven ξεκίνησε συνεργασία με την Masterdeal.com και δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να κερδίσουν πλήθος από δώρα, απλά και μόνο επειδή έχουν φίλους.

Ένα Smart, ένα σπίτι, καθώς πολλά άλλα δώρα που έχουν να κάνουν με μουσική, όπως εκδηλώσεις του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, της Σύνθεσης και δωρεάν φιάλες στην Αρχιτεκτονική, Vitrine και W.

 

Τι είναι η Masterdeal.com;

H άφιξη της Μasterdeal.com αποτελεί πλέον γεγονός! Πρόκειται για ένα site που θα σας προσφέρει online επιλεγμένες προτάσεις προϊόντων και υπηρεσιών από όλους τους τομείς της αγοράς, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός από εσάς ξεχωριστά.

Η Masterdeal.com, κάνοντας τα πρώτα της δυναμικά βήματα, διοργανώνει κατά την παρούσα φάση και για τους επόμενους 3 μήνες, τον μεγαλύτερο online διαγωνισμό, προσφέροντας υπέροχα δώρα τα οποία μπορείτε να κερδίσετε..χωρίς κλήρωση, απλά και μόνο επειδή έχετε πολλούς φίλους!

Ταξιδέψτε σε έναν υπέροχο κόσμο γεμάτο από επιλογές, διασκέδαση και δώρα! Ένα smart, ένα σπίτι, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα και δεκάδες άλλα δώρα περιμένουν τους νικητές τους! Κλικ τώρα στο www.masterdeal.com!

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 17-03-2011 11:09 ]


επισυναπτόμενα: image001.jpg 
#1