ελληνική μουσική
466 online   ·  210.210 μέλη

Εργασία άνευ αποδοχών

ORFEASMIRSINIS
20.03.2011, 01:34

  Εάν η εθελοντική εργασία Ζετάκι ήταν για έναν κοινοφελή,φιλανθρωπικό σκοπό,θα δεχόμουνα.Ωστόσο, εφόσον θα έπρεπε να εξασφαλίσω και τα προς το ζειν, θα φρόντιζα αυτή η αφιλοκερδής εργασία να μην μου τρώει πολύ χρόνο, ώστε να μπορώ και απο μία κανονική δουλειά να πληρωθώ για να ζήσω.

  Γενικά όμως, καμία εργασία (πλήν της εξαιρέσεως που προαναφέραμε), δεν νοείται,να μην ανταμοίβεται χρηματικά, διότι τότε, καθίσταται εκμετάλλευση.


metalkristi
08.06.2011, 10:12
ειχα καποτε πιασει μια δουλεια σαν πολητρια δουλεψα ενα μηνα και οταν πηγα να πληρωθω και να φυγω γιατι δεν ελεγε ηταν πωλησεις στον δρομο μου ειπαν οτι ειμουν δοκιμαστικα και αυτο δεν πληρωνετε οποτε ανευ αποδοχων με τιποτα!!για πιο λογο αλλωστε να βρω τετοια δουλεια?αν ηταν για εθελοντισμο δεν ανηκει αυτο στην κατηγορια εργασια οποτε ανετα
Agia
09.06.2011, 07:38

Θα συμφωνησω με τον Ορφεα, αναφορικα με τον σκοπο του εθελοντισμου και φυσικα, παραλληλα, θα εψαχνα και για δουλεια με αποδοχες!! "Αργια μητηρ πασης κακιας"............ και ο εθελοντισμος, η ανιδιοτελης προσφορα του ελευθερου χρονου σου , ιδιως για καλο σκοπο, ειναι κατι σημαντικο για την κοινωνια!!!!

Ζετα, σχετικα με αυτο ....... "Ο εθελοντισμός ισχύει για τους πλούσιους" .... οι εθελοντες δασοπυροσβεστες ή, οι πασης φυσεως εθελοντες , αντιμετωπισης φυσικων καταστροφων, λες να ειναι πλουσιοι? Ο εθελοντισμος δεν εχει κοινωνικη διαστρωματωση....απλως θελει ψυχη και θεληση! Smile