ελληνική μουσική
394 online   ·  209.053 μέλη

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Almaz

marylin
Βετεράνος
Chat
19.07.2011, 07:55

Την Τετάρτη 20 Ιουλίουguest ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο λαϊκό τραγούδι. Μέσα από δυνατές συνεργασίες όπως με τους Γιώργο Νταλάρα, Δημήτρη Μητροπάνο, Πασχάλη Τερζή, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Γλυκερία, Κώστα Μακεδόνα, αλλά και μέσα από τη δική της προσωπική πορεία τόσο στη δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις.

Όπως η ίδια συχνά δηλώνει “το λαϊκό τραγούδι είναι ο άξονάς μου και προσπαθώ να στρέφομαι πάντα γύρω από αυτόν”

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου θα παρουσιάσει στο Αλμάζ μια διαφορετική παράσταση, με βασικό άξονα τα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών τόσο από το ελληνικό όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο. Από το πρόγραμμα φυσικά δεν λείπουν μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το ολοκαίνουργιο «Άλλη Μια Φορά» και φυσικά «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών από τον Χρ. Νικολόπουλο, τον Απ. Kαλδάρα, τον Στ. Κουγιουμτζή, τον Αντ. Βαρδή κ.α. σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.

Στην παρέα προστίθεται ο γνωστός και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός Παντελής Καναράκης ο οποίος έρχεται να μας θυμίσει πολλές παλιές καλές σκηνές από τον ελληνικό κινηματογράφο με λογοπαίγνια και ευφυείς διαλόγους, δίνοντας μια άλλη νότα στην δομή της παράστασης. Η Μελίνα που πρόσφτα παρουσιάσε ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου μπλέκεται όμορφα στα γρανάζια και αναπολεί με ένα δικό της τρόπο φέρνοντας στο σήμερα την Καμαρούλα και την Φτωχογειτονιά.

Κάθε παράσταση είναι και ένα μουσικό ταξίδι με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα και την Αγγελίνα Υφαντή στην φροντίδα του ηχητικού αποτελέσματος.

 

Ώρα έναρξης: 22:30Almaz
Τριπτολέμου 12
Γκάζι


τηλ. 210 3474763/6948-585585

 

επισυναπτόμενα: aslanidou .jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;