Και παλι για ακομα μια φορα ειμαι ο μονος που σου απανταει.Ο λογος ειναι ενας και μοναδικος.
Γιατι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εισαι αντρας οπως γραφεις στο προφιλ σου.
Με τετοια θεματα που διαλεγεις πολυ δυσκολα θα σου απαντησει καποιος αντρας εκτος απο αυτον που εχει παρει χαμπαρι οτι εισαι γυναικα.
Δηλ....εγω.
Π.χ.Περιμενω ακομα να μου απαντησεις στο αλλο ποστ("Γιατι ανδρες γυναικολογοι??".....!!!!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!) περι το γιατι δεν υπαρχουν αρκετες γυναικες γυναικολογοι και γιατι καποιος αντρας "επιλεγει" να γινει γυναικολογος.
Και σε ρωταω.Υπαρχει περιπτωση ενας αντρας οπως εσυ να κανει τετοιο ποστ??Σιγουρα οχι!!
Αλλα και πολλα αλλα ποστ που εχεις κανει.Θρησκεια/ψυχολογια/μοναξια/σχεσεις κλπ.
Μονο οι γυναικες ασχολουνται με αυτα σε τετοιο βαθμο.Γιατι μονο οι γυναικες ειναι τοοοοσο ανασφαλεις.
Στο θεμα μας τωρα.
Η μεγαλυτερη διαφορα αναμεσα σε αντρικες και γυναικειες φιλιες ειναι μια.
Οι αντρες εχουν ΜΠΕΣΑ και οι γυναικες οχι.Μια γυναικα φιλη θα σε προδωσει για πλακα οταν θα εχει συμφερον.Ενας αντρας θα κανει το ιδιο με μεγαλη σκεψη και στεναχωρια.Γιατι εχει μπεσα και ξερει οτι αν ειναι να χαλασει μια φιλια θα κανει τα παντα για να προσπαθησει πρωτα απο ολα να την ξαναφτιαξει.Αν οι λογοι ειναι τοσο σοβαροι και δεν γινει να εισαι σιγουρη...............εεεεε συγνωμη.........σιγουρος ηθελα να πω,οτι και οι δυο θα θυμουνται την παλια τους φιλια.
Για τις γυναικες ολα τα πιο πανω δεν ισχυουν.
Αυτα καλε μου(!!!!!!!!!!!!!!!!!!)sven.
-----------------
Αν είναι τέχνη, δεν είναι για όλους κι αν είναι για όλους, δεν είναι τέχνη. Arnold Schoenborg, 1874-1951, Αυστριακός μουσικός
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : NikosRoman στις 16-10-2011 03:02 ]