ελληνική μουσική
559 online   ·  210.203 μέλη

Schooldrivers ft. Spaceguest live

postyourevent
12.04.2012, 13:53


/>Πέμπτη 19 Απριλίου 2012. Ένα ασφυκτικά γεμάτο Lazy Rock Club πάλλεται στο ρυθμό του κόσμου, καθώς τα βόρεια προάστια βιώνουν την ενέργεια των Schooldrivers σε μια συναυλιακή εμφάνιση πέρα από κάθε προηγούμενο.

Η έναρξη είναι δυνατότερη και πιο χορευτική από ποτέ με τους Spaceguest να ξεσηκώνουν τον κόσμο με τον dance/Punk ήχο τους και τους Schooldrivers να απογειώνουν τη διάθεση με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μια guest εμφάνιση έκπληξη ο Νίκος Λούντος από τους Αίνιγμα δίνει τη δική του προσωπική σφραγίδα στη βραδιά για να συμπληρωθεί η εικόνα πανέμορφα από αυτή τη μπάντα με το απίθανο όνομα - Μεθυσμένοι Με Νερό νομίζω!

Κι αν αναρωτιέστε πότε συνέβη και κοιτάτε ημερολόγια...
ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ.
*ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ*

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30
Είσοδος (με ποτό) 10 Ευρώ.
Lazy Rock Club
Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια
(Αττική Οδός - Έξοδος 12 / απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: MUSICOM / 3o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Β3)
Special Thanxxx to Debbie Bonou και στο Schooliki (την πιο high σχολική εφημερίδα)!

SCHOOLDRIVERS

Οι Schooldrivers είναι μια modern Rock μπάντα-παρέα από την Αθήνα με βασική φιλοσοφία την πίστη στη δύναμη της ομάδας. Με επιρροές από μπάντες όπως Foo Fighters, Red Hot Chilli Peppers και Muse ο ήχος των Schooldrivers είναι ένα εκρηκτικό μείγμα μελωδίας και Rock οργισμένων ξεσπασμάτων.

Μέχρι σήμερα η μπάντα έχει προσθέσει στο ενεργητικό της 3 ετερόκλητα singles ("Έπρεπε Να Γίνω Ράπερ","Know My Name","Roll The Dice"), 3 βίντεοκλιπ ("Μέσα Στην Πόλη", "Έπρεπε Να Γίνω Ράπερ", "Know My Name"), ενώ έχει πραγματοποιήσει πάνω από 130 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα στις σημαντικότερες σκηνές της χώρας, έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς ("Bon Jovi Support Group", "Nakas Band Festival 2011", "Hard Rock Rising 2012") και πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε μια σειρά 26 επεισοδίων με τίτλο "The Band Project" η οποία προβαλλόταν καθημερινά από το Δεκέμβριο του '11 έως το Φεβρουάριο του 2012 στο MTV GREECE.

CONTEST – ACHIEVEMENTS:

FINALIST | Hard Rock RISING 2012 (Greek Finals) - Mar. 2012
FINALIST | KISSFM 98.0 BAND FESTIVAL (Volos) - Mar. 2012
RUNNER | GBOB GREECE 2012 - Jan. 2012
WINNER | THE BAND PROJECT (MTV - Costarred) - Nov. 2011
FINALIST | Bon Jovi SUPPORT GROUP - May 2011
FINALIST | NAKAS BAND FESTIVAL - Feb. 2011
FINALIST | BIGBAND FESTIVAL (Patra) - Apr. 2009

***

SPACEGUEST

Οι Spaceguest δημιουργήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης το 2006 από τον Black George (κιθάρα, φωνή) και τον Billyz (τύμπανα). To 2010 εγκαθίστανται στην Αθήνα και η σύνθεση του σχήματος ολοκληρώνεται με την προσθήκη του Dimi Bala (μπάσο). Η μουσική τους αποτελεί ένα κράμα από Funk, Punk, Rock με διάσπαρτα ηλεκτρονικά στοιχεία. Το 2012 κυκλοφορούν το demo τους "The Big Beat Invasion" το οποίο περιλαμβάνει 5 συνθέσεις τους.

***

ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΝΤΟΣ (ΑΙΝΙΓΜΑ)

Ο Νίκος Λούντος είναι ο frontman και ένας εκ των ιδρυτικών μελών των Αίνιγμα. Αγαπημένος του καλλιτέχνης ειναι ο Matthew Bellamy των Muse.

***

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΝΕΡΟ

Οι Μεθυσμένοι Με Νερό είναι ένα νέο ελληνικό ροκ σχήμα από την Αθήνα με ιδιαίτερη έμφαση στη μπαλάντα και αισιόδοξο μήνυμα.
Venue
Lazy club

Venue:
    Lazy club   -   Website
Street:
    Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
City:
    Athens
Country:
    Country: gr

Des c r i p tion

Τιμή εισόδου 10 ευρώ στις Live βραδυές
(στην τιμή περιλαμβάνεται κατανάλωση μέχρι 5 ευρώ).

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12
(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)
ΤΗΛ. 2106895535
πηγή http://www.postyourevent.gr>