ελληνική μουσική
351 online   ·  208.209 μέλη

Γεωργία Νταγάκη & band στην Ιεράπετρα

elechrista
Φθασμένος
Chat
26.07.2012, 18:52


 

           Γεωργία Νταγάκη & Band

 

Παρασκευή 27 Ιουλίου στη Βασιλική Ιεράπετρας

 

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια και λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη, μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη συναυλία στο Ρέθυμνο στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας, επιστρέφει στην Κρήτη, με σταθμό αυτή τη φορά την Ιεράπετρα, όπου θα εμφανιστεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής.

Νέο πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό τόσο στην Αρχιτεκτονική στην Αθήνα όσο και στο διάσημο Quasimodo Jazz Club στο Βερολίνο, όπου το παρουσίασε για πρώτη φορά, με νέες ενορχηστρώσεις και ήχο που ταξιδεύει εντός και εκτός συνόρων της κρητικής παράδοσης, αποτέλεσμα τόσο των προσωπικών της αναζητήσεων, όσο και των επιρροών της από τις σπουδαίες συνεργασίες της με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως με το Νίκο Ζούδιαρη και το Νίκο Ξυδάκη, αλλά και εκτός συνόρων με το θρύλο της Rock σκηνής Eric Burdon και τον “μοναδικό” Goran Bregovic!!

Η Γεωργία Νταγάκη με τη βαθιά, λυρική φωνή της και την λύρα - αναπόσπαστο κομμάτι της, ερμηνεύει κομμάτια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και πρωτότυπες διασκευές σε τραγούδια σπουδαίων συνθετών ...

Ενορχηστρωτής του προγράμματος ο Στέργιος Τσιρλιάγκος (πλήκτρα / wave drum), ένας μουσικός με ενδιαφέρουσες και εναλλακτικές μουσικές προτάσεις, όπως αυτές που μας παρουσιάζει ως συνεργάτης / ενορχηστρωτής της Λένας Πλάτωνος, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά από το 2007 μέχρι σήμερα (Κ. Καβάφης 13 Τραγούδια - Ημερολόγια)

 Επί σκηνής :

Στέργιος Τσιρλιάγκος – πλήκτρα / wavedrum- φωνή/ενορχήστρωση
Ιωάννης Βουτσινάς –μπάσο
Κώστας Κιλάζογλου - ηλεκτρική κιθάρα
Έκτορας Κυριάκου-λαούτο,φωνή

Στον ήχο – Πρωτόπαππας Γιάννης

 

 

Έναρξη:  21:30
Είσοδος: 10 ευρώ

Διοργάνωση ΝΕ.ΑΝΑ.Π.http://www.youtube.com/watch?v=QXHZApMbaNc

http://www.youtube.com/watch?v=w91CLw2gkDI

http://www.youtube.com/user/georgiadagaki?feature=results_main

 

Επίσημο site: dagakigeorgia.wix.com/dagakigeorgia

 

 

 

 
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : elechrista στις 26-07-2012 18:54 ]


επισυναπτόμενα: Dagaki summer web1.jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;