Ενα συγκλονιστικό βίντεο που τραβήχτηκε στίς 29/12 από ένα αυτοκίνητο που περνούσε έξω από το αεροδρόμιο Βνούκοβο στην Ρωσία,την στιγμή που ένα αεροπλάνο,ξεφεύγοντας απ'τον διάδρομο μετά την προσγείωση,προσέκρουσε στον αυτοκινητόδρομο.Δυστυχώς δέν ξέρω πώς να το κάνω embed κι'έτσι απλώς παραθέτω το link:
Δεν θα προβληθεί από την ΕΡΤ το ντοκιμαντέρ του Al Jazeera με τις διαδηλώσεις των νέων στην Αθήνα μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Δεν πειράζει... το βίντεο είναι αυτό :
Καλη χρονια σε ολα τα musicheavenakia με υγεια , αγαπη, ειρηνη, χαρα, δημιουργια, αλληλεγγυη και πολυ καλη μουσικη σε ολες τις στιγμες μας!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MusicHeaven!!
Σας αφιερωνω το βιντεο/τραγουδι της ημερας με την αγαπη μου
Το πιο γνωστο φιλμ (τρομου) του Χιτσκοκ που λιγο πολυ σχεδον ολοι ξερουμε, ειδικα την σκηνη της δολοφονιας στο μπανιο! Ποσοι ομως εχετε δει το PSYCHO 2? Μην ταλαιπωρειστε! Εδω ειναι ολο το ρεζουμέ & μαλιστα σε δεπτερολεπτα!
Αν κι εδω θα διαφωνησω, αξιζει να το δει καποιος, βλεπετε εχω αδυναμια στον Αντονυ Περκινς. Ηθοποιαρα!
[ τροποποιήθηκε από τον/την freak, 10-01-2013 19:54 ]
Φοβερό Μαίρη. Βέβαια και αυτό σηκώνει κριτική σε κάποια σημεία αλλά μια ωρα πρέπει να την αφιερώσουμε όλοι να το δούμε.
ΥΓ: για το πείραμα στις φυλακές το ξαναματαλέω να δείτε την ταινία "das Experiment". Να παρακολουθείτε και την πίεσή σας μην ανέβει πολύ όσο προχωράει η ταινία
Καλησπέρα. Ας είναι καλά η Μαίρη-Ο , που ανέβασε τη φωτογραφία του Νίκου Ξυλούρη, που έφυγε από κοντά μας στις 8/2/1980. Ας θυμηθούμε και ένα σχετικό βίντεο.