Έχω φάει κώλυμα με το κομμάτι που ξεκινάει στο 35:50, και παίζει για κάμποσα λεπτά, αλλά δε ξέρω πως το λένε..έχει κανείς ιδέα πιο είναι ??
https://www.youtube.com/watch?v=4HFRBpPF-ZU
Εμένα λόγια μη μου λες και μη με περιπαίζεις, μπορεί μια μέρα να με δεις διευθυντή τραπέζης, αβέρτα τα χιλιάρικα στους φίλους μου θα δίνω και με λουλά πολίτικο το ναργιλέ θα πίνω. Τι πράμα είναι ο άνθρωπος δεν το 'χω καταλάβει, εκεί που σβήνει πυρκαγιές άλλες φωτιές ανάβει, κι αν του φερθεί μπαμπέσικα η τύχη η ρουφιάνα, πατέρα κάνει τον καιρό και την ελπίδα μάνα. Γι αυτό ξηγήσου φρόνιμα και μη με κατακρίνεις, μα στην καινούργια μοιρασιά κουράγιο να μου δίνεις, γιατί άμα πέσουν τα χαρτιά και δεν πετύχω άσσο, καλογεράκι θα γενώ και θα φορέσω ράσο.
-----------------
Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή.
[ τροποποιήθηκε από τον/την EVAGGELIASAKELLARIOU, 02-02-2014 17:43 ]
Μια μοναχική φιγούρα σιωπηλά ανηφορίζει το λόφο του Στρέφη, διασπώντας το μισοσκόταδο της σκέψης καθώς ο άνεμος απλώνει βιαστικά ένα ψίθυρο... :"Νικόλας Άσιμος. Ουχί Νίκος ουδέ Νικόλαος. Νικόλας και το "Άσιμος" με γιώτα..."
Σαν Σημερα 17 Μαρτιου 1988...Εφυγε Απο Την Ζωη Ο Σπουδαιος Συνθετης,Στιχουργος & Ερμηνευτης ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ !!!