Χωρίς να θέλω να μπω σε πολεμική μαζί σου, πως ορίζεις τους "ψευτοκουλτουριάριδες" σε αντιδιαστολή προφανώς με τους "κουλτουριάριδες";
Για την δημοκρατία του στυλ "αμα δεν συμμεριζόμαστε την άποψή σου τρως και ξύλο" δεν έχω σχόλιο...
Μετά μη σας φταίνε αυτοί που, μην έχοντας έμπνευση, για να πουν κάτι δικό τους το παίζουν λαϊκίστικα και χαϊδεύουν αυτιά...Γιατί θα τους δίνουμε δίκιο, ακόμα και αυτοί που ισχυριζόμαστε ότι έχουν λάθος: "διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες" Βολταίρος...Και αυτό γιατί έφαγαν ξύλο από τους "δημοκράτες"...
Και ένα σχόλιο για την απέραντη υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας: όταν έκανα την θητεία μου στο πολεμικό ναυτικό, το μακρινό 2000, ήμουν ο μόνος άθεος, "αναρχοκομμουνιστής" ανάμεσα στους στρατεύσιμους...
Φυσικά, καζούρα, συζητήσεις, κόντρες, δούλεμα και ποινολόγια έπεφταν βροχή λόγω των-γνωστών απόψεών μου, φρόντιζα να μην τις κρύβω, παρά τις φωνές των δικών μου...
Λοιπόν, οι "πατριώτες" ντρεπόντουσαν και ούτε καν σηκωνόντουσαν να ανεβάσουν σημαία το πρωΐ, ή να την κατεβάσουν το απόγευμα...Την μπάλα την έφαγα εγώ-τότε το θεωρούσα και τιμή μου, μόνο και μόνο για το γεγονός ότι για αυτό το σύμβολο κάποιοι έδωσαν και την ζωή τους...
Στην οικογένεια μου μου έμαθαν να σέβομαι τα σύμβολα του Άλλου....
Πατριώτης του κερατά είχε βάλει την σημαία ανάποδα...
Και κάτι άλλο:κάποια στιγμή είχε δωθεί άδεια σε τούρκικα ιστιοπλοϊκά σκάφη να δέσουν ακριβώς πίσω από το ελληνικό πολεμικό πλοίο στο οποίο υπηρετούσα σε λιμάνι ακριτικού νησιού...Στο άγημα σημαίας-που κανονικά δεν κάναμε αλλά λόγω της παρουσίας των τούρκικων σκαφών ακρνβώς πίσω μας-το κάναμε ήμουν και εγώ...Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ο τούρκος πολίτης που βρισκόταν πάνω στο κατάστρωμα του ιστιοπλοϊκού κατά την διάρκεια της υποστολής σημαίας καθόταν προσοχή!!!!
Σε αντίθεση με τους έλληνες πολίτες της ακριτικού νησιού, οι οποίοι ούτε καν έμεναν ακίνητοι!!!