ελληνική μουσική
  334 online   ·  210.839 μέλη

  Μανώλης Καραντίνης – Της ψυχής μου τα κρυμμένα

  AlfaWolf
  23.12.2013, 14:32

  Ο Μανώλης Καραντίνης παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του σε συνεργασία με τη Ζεύξις Music. Μια μουσική παραγωγή με συνθέσεις του Μανώλη Καραντίνη, ένα ολοκληρωμένο παζλ της μουσικής του οντότητας, ως μουσικού και συνθέτη.

  Τα έντεκα τραγούδια του δίσκου τραγουδούν οι Τόλης Βοσκόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Πέτρος Γαϊτάνος, Λάκης Χαλκιάς, Μελίνα Ασλανίδου και Ραλλία Χρηστίδου.

  Τους στίχους υπογράφουν η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Γιάννης Τζουανόπουλος, ο Γιώργος Λεκάκης, ο Κώστας Μπαλαχούτης και η πρωτοεμφανιζόμενη Άννα Στεργιαννού.

  Στο δίσκο περιλαμβάνονται επίσης οκτώ ορχηστρικά θέματα στα οποία σολιστικό ρόλο έχουν όλα σχεδόν τα νυκτά έγχορδα που χρησιμοποιούνται στην ελληνική λαϊκή και όχι μόνο μουσική με τη συμμετοχή μουσικών όπως ο Βασίλης Σαλέας, ο Ζήσης Κασσιάρας, ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, ο Πάνος Δημητρακόπουλος κ.α., ενώ τις ενορχηστρώσεις του δίσκου επιμελήθηκαν ο Μάνος Γρυσμπολάκης και ο Ντίνος Γεωργούντζος.

  Εξαιρετικά παιξίματα, ερμηνείες με δυνατές υπογραφές, άμεσοι, ερωτικοί αλλά και κοινωνικοί στίχοι, κρυστάλλινος ήχος και ένα πολύ όμορφο artwork που επιμελήθηκε ο Γιώργος Χρηστάκος ολοκληρώνουν τη νέα αυτή μουσική παραγωγή της Zεύξις Music.

  Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μανώλη Καραντίνη μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης, στις αλυσίδες Public, Reload, Ιανός, ενώ είναι παράλληλα διαθέσιμη ως download στα μεγάλα διαδικτυακά δισκοπωλεία, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς και στο online shop της Zefxis Music.

  επισυναπτόμενα: karantinhs.jpg 
  Konstantinosoa
  23.12.2013, 23:05

  Αναμένουμε με ενδιαφέρον αν και σαν συνθέτης είναι τόσο καλός όσο και ως σολίστας. Βέβαια τα ονόματα των στιχουργών του δεν με εμπνέουν ιδιαίτερα. Το εξώφυλλο, θα μου πεις το λιγότερο, κακό...

  Και η εμπειρία λέει πως σύνθεση μεγάλου σολίστα προϋποθέτει μεγάλο τραγουδιστή. Βετεράνους βλέπω και χρυσές μετριότητες.

  [ τροποποιήθηκε από τον/την Konstantinosoa, 23-12-2013 23:06 ]