ελληνική μουσική
318 online   ·  209.193 μέλη

Δημήτρης Κολλάτος: Ιδιοφυής ή απορριπτέα διαφήμιση?

mary_omikron
Μουσικοπαραδεισένιος , Forum Moderator
Chat
31.01.2014, 20:37

Σάλος στο διαδίκτυο για τον «θάνατο» του Γιώργου Παπανδρέου 

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου η οποία απεικονίζεται σε συγκεκριμένο βίντεο στο YouTube.

Τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού ανακοινώνει σε δελτίο ειδήσεων η συνταξιούχος πλέον δημοσιογράφος, Κέλλυ Σακάκου, μη μπορώντας μάλιστα να κρύψει τη θλίψη της.

Τον τρόπο αυτό επέλεξε για να διαφημίσει τη νέα του ταινία, η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 20 περίπου ημέρες, ο διάσημος σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος.

Το e-reportaz συνάντησε τον κ. Δημήτρη Κολλάτοο οποίος δήλωσε αποκλειστικά πως με αυτή του την κίνηση προσπαθεί να αφυπνίσει τον ελληνικό λαό και να τον κάνει να αντιδράσει στον«στρατό κατοχής» και τους «προδότες», όπως αποκαλεί τους πολιτικούς και την κυβέρνηση της χώρας. «Γι” αυτό και μετά τη δολοφονία του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται γλέντι στους δρόμους της Ελλάδας. Είναι μια συμβολική κίνηση για να τονώσει το αίσθημα του Έλληνα, έστω κι αν πρόκειται για μια εντελώς συμβολική και όχι τρομοκρατική κίνηση. Μια συμβολική δολοφονία που θ” αφυπνίσει τους Έλληνες να εξεγερθούν.» Μ” αυτό τον τρόπο προδιαφημίζω την νέα μου ταινία η οποία διαπραγματεύεται την ελληνική κρίση και την κατοχή της από τους Γερμανούς με συνεργάτες τα ελληνικά πολιτικά ανδρείκελα που νέμονται παράνομα την εξουσία» , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του, αναφέρει πως «η γελοιότητα έχει και τα όρια της. Το περιεχόμενο του βίντεο που έχει δημιουργήσει και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης».

Ο κ. Κολλάτος μέσω του e-reportaz απάντησε στην  ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «μέχρι στιγμής κανένας εισαγγελέας ή δικαστικός λειτουργός δεν μου έχει κοινοποιήσει οποιαδήποτε μήνυση ή εξώδικο, άρα ουσιαστικά κανένας εισαγγελέας δεν πήρε στα σοβαρά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ», σχολίασε.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο e-reportaz και θα δημοσιευθεί άμεσα o κ. Κολλάτος μιλάει μεταξύ άλλων για τη νέα ταινία αλλά και για τις μελλοντικές πολιτικές του κινήσεις, μιας και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές.

http://www.e-reportaz.gr/%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/#.Uuvn2fmeBHV

------------------------------------------

Πάνω σε μουσική Βαμβακάρη προσπαθώντας να αφυπνίσει την λαϊκή ύπνωση αγγίζοντας και χρησιμοποιώντας την εθνική αγανάκτηση..... με το ένα μάτι στηλωμένο στα "ταμεία" και το άλλο στις ευρωεκλογές???

Ιδιοφυές ή απορριπτέο?

 


#1   
tallos
Φθασμένος
Chat
31.01.2014, 21:10
καμια ορχήστρα της προκοπης δεν ειχανε;
#2   
Konstantinosoa
Φθασμένος
Chat
31.01.2014, 23:14
Είναι γελοιότητα που όντως εμπίπτει στη σφαίρα της δικαιοσύνης. Ωστόσο είμαι περίεργος να δω ποιός θα υποστηρίξει τί, και αν το γεγονός πως υπάρχει ιδεολογικός δεδομένα αντίπαλος, θα δικαιολογήσει ή όχι τα αδικαιολόγητα, μια απο την πλέον φασιστικές απόψεις που επιβάλει πως στην τέχνη μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε και πως είναι σαν να λογοκρίνουμε τον Αριστοφάνη κ.τ.λ. Βέβαια ο Γιώργος Παπανδρέου δεν νομίζω πως έχει το ανάστημα να πάει τον Κολλάτο στα δικαστήρια.
#3