ελληνική μουσική
  551 online   ·  210.930 μέλη

  Τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά είπαν συγγενείς και φίλοι

  axilleas23
  23.02.2014, 00:56

  Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, που πέθανε σε ηλικία 60 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο, είπαν το Σάββατο στο νεκροταφείο Μελισσίων συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

  Ανάμεσα στους φίλους του που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Άβα Γαλανοπούλου, η Νικολέτα Καρρά ο σκηνοθέτης της σειράς «50-50» Βασίλης Θωμόπουλος και πολλοί άλλοι.

  «Καλό ταξίδι στο φίλο μας» δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, εμφανώς συγκινημένος. 

  «Έχουμε κάνει γυρίσματα εδώ, έχουμε γελάσει και σήμερα ερχόμαστε να κλάψουμε για τον Σάκη, στο ίδιο νεκροταφείο» είπε δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης

  «Ο Σάκης έφυγε από το παρόν, έχει όμως ένα παρελθόν, που θα επιτρέψει σε όλους να τον βιώνουν και στο μέλλον» ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

  Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη που του έδειξε και ζήτησε από όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

  Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ο Σάκης Μπουλάς δεν το είχε βάλει κάτω. Μέχρι πριν λίγο καιρό εμφανιζόταν στην Ακτή Πειραιώς, συμμετέχοντας στη μουσική παράσταση ΓκαΓκαΝτίν: Οι γενναίοι της νύχταςπλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

  Διέκοψε τις εμφανίσεις του όταν η υγεία του επιδεινώθηκε. Εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 άφησε την τελευταία του πνοή. 

  «Ο Σάκης μας έφυγε σήμερα το πρωί… αλλά θα είναι πάντα μαζί μας...» δήλωσαν οι φίλοι και συνεργάτες του στην Ακτή Πειραιώς.


  SakisKouroupos
  23.02.2014, 11:10
  Σάββατο πρωί μια ηλιόλουστη και ζεστή μέρα, μα η μόνη διαδρομή και σκέψη μου ήταν να πω το τελευταίο αντίο στον αξιόλογο φίλο και συνονόματό μου Σάκη Μπουλά!Λίγα λόγια- πολλά δάκρυα στην κηδεία του Σάκη !!! Μία λιτή,αξιοπρεπή, αλλά γεμάτη κόσμο από συγγενείς,φίλους και συνεργάτες...όπως άρμοζε στην ζωή και τον χαρακτήρα του!!!
  trelakias
  23.02.2014, 12:16

  Υπάρχει ήδη άλλο θέμα στο φόρουμ για  το θλιβερό γεγονός:

  http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=30820&gotolast=1