ελληνική μουσική
244 online   ·  209.845 μέλη

Το πρόγραμμα του Mike's Irish Bar για τον Μάρτιο

Loukas-Fotopoulos
27.02.2014, 14:04

Πρόγραμμα Mikes Irish Bar – ΜΑΡΤΙΟΣ 2014  

 

ΣΑ 1/3          VHS Το αγαπημένο συγκρότημα του Mike’s Irish bar επιστρέφει για ένα ακόμα καταπληκτικό live. 80’s διάθεση, πολύς χορός και τραγούδι με καλεσμένους – έκπληξη! Ώρα έναρξης: 23:00 Είσοδος 12€ με μπύρα ή κρασι!

ΚΥ 2/3          MASQUE KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΔΕ 3/3             ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ!

ΤΡ 4/3             LIVE KARAOKE! Για πρώτη φορά παρουσιάζουμε το live karaoke! Ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα  στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ.

ΤE 5/3          KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΠΕ 6/3             ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ LIVE! Μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν ξεχωρίσει στο The Voice θα δώσει το πρώτο του live στο Mike’s Irish Bar! Εσείς θα το χάσετε?  Ώρα έναρξης: 22:30 Είσοδος: 5€

ΠΑ 7/3             DIMITRIS MENTZELOS DJ SET! ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δημήτρης Μεντζέλος επιστρέφει στο Mike’s Irish Bar, αυτή τη φορά για να παίξει τις μουσικές του, να μιξάρει hits και να σας ξεσηκώσει με το δικό του μοναδικό τρόπο!

Έναρξη: 23:00, Είσοδος με μπύρα: 5€

ΣΑ 8/3             K13 Δυνατή Rock βραδιά με τους αγαπημένους μας Κ13. Διασκευές από αγαπημένα τραγούδια του διεθνούς αλλά και ελληνικού ρεπερτορίου της ροκ μουσικής αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια της μπάντας που θα παρουσιαστο΄ν αυτή τη βραδιά! Ώρα έναρξης: 23:00 Είσοδος 5€

KY 9/3          CRASH Live & KARAOKE Ένα νέο γκρουπ κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Mike’s και μας συστήνεται επί σκηνής. Ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΔΕ 10/3           ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΤΡ 11/3           KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΤΕ 12/3           KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΠΕ 13/3           COMEDY LAB/ THE EXPERIMENT! Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας μαζί με τον Mikeus και τον Jeremy επιστρέφουν στο Mike’s Irish bar και συνεχίζουν ακάθεκτοι ενώ σας υπόσχονται μια εξαιρετική βραδιά!!! Stand up Comedy, μουσική και πολύς χορός! Ώρα έναρξης: 21:00 Είσοδος με μπύρα 10€

ΠΑ 14/3        ΡΕΤΙΡΕ LIVE Το Mike’s Irish bar υποδέχεται για μια ακόμα βραδιά τους εξαιρετικούς Ρετιρέ! 80’s επιτυχίες από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο σε ένα Live party που δεν πρέπει να χάσετε! Ώρα έναρξης: 22:30 Είσοδος με μπύρα 5€

ΣΑ 15/3           ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ LIVE. Ο Χρήστος Δάντης σε έναν ακόμα Ηλεκτρικό Έρωτα. Για πρώτη φορά ο Χρήστος ανεβαίνει στη σκηνή του Mike’s Irish Bar για να παρουσιάσει με την δική του μοναδική φωνή τα τραγούδια που όλοι αγαπάμε αλλά και πολλές εκπλήξεις!  Ώρα έναρξης: 23:00 Είσοδος 10€

ΚΥ 16/3           KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΔΕ 17/3           ST. PATRICKS DAY Γιορτάζουμε το St. Patrick’s Day με πολύ ιρλανδική μουσική, μπύρες και Live με τον Tommy, την Hazel και τους μουσικούς τους.

ΤΡ 18/3           KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΤΕ 19/3           KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΠΕ 20/3           COMEDY LAB/ THE EXPERIMENT! Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας μαζί με τον Mikeus και τον Jeremy επιστρέφουν στο Mike’s Irish bar και συνεχίζουν ακάθεκτοι ενώ σας υπόσχονται μια αξέχαστη ΤσικνοΠέμπτη! Stand up Comedy, μουσική και τραγούδι! Ώρα έναρξης: 21:00 Είσοδος με μπύρα 10€

ΠΑ 21/3           ΣΙΓΜΑ Live Ένα νέο συγκρότημα που θα σας εντυπωσιάσει με τις μουσικές επιλογές του κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Mike’s Irish Bar. Ώρα έναρξης: 22:30, είσοδος 5€

ΣΑ 22/3         T.B.A.

ΚΥ 23/3        KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΔΕ 24/3         ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΤΡ 25/3         KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΤΕ 26/3         KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΠΕ 27/3         COMEDY LAB/ THE EXPERIMENT! Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας μαζί με τον Mikeus και τον Jeremy επιστρέφουν στο Mike’s Irish bar και συνεχίζουν ακάθεκτοι ενώ σας υπόσχονται μια εξαιρετική βραδιά! Stand up Comedy, μουσική και πολύς χορός! Ώρα έναρξης: 21:00 Είσοδος με μπύρα 10€

ΠΑ 28/3        ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ LIVE! Για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς συνεργάζεται επί σκηνής με τον Γιώργο Χατζηπαύλου και μαζί με καλεσμένους τους έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του Δημήτρη, στις διασκευές αλλά και στο εξαιρετικό stand up comedy του Γιώργου Χατζηπαύλου! Έναρξη 22:30, είσοδος: 5€

ΣΑ 29/3         ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ LIVE! Για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς συνεργάζεται επί σκηνής με τον Γιώργο Χατζηπαύλου και μαζί με καλεσμένους τους έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του Δημήτρη, στις διασκευές αλλά και στο εξαιρετικό stand up comedy του Γιώργου Χατζηπαύλου! Έναρξη 22:30, είσοδος: 5€

ΚΥ 30/3        KARAOKE ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ. Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

ΔΕ 31/3         ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ!