ελληνική μουσική
295 online   ·  208.431 μέλη

ALTRIBE band - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ στο Double Trouble

FionaLambridi
Συγχορδία Μινόρε
Chat
05.03.2014, 21:57

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ "Aphrodisiac"& cd single "Άμα δε θέλεις φύγε" με Βαγγέλη Ζουμπανέα - PARTY / dj StarvaG

Oι Altribe έρχονται για μια ακόμη φορά στη σκηνή του Double Trouble για να γιορτάσουν την επίσημη κυκλοφορία του ολοκαίνουριου cd τους με τίτλο "APHRODISIAC" και του cd single του Βαγγέλη Ζουμπανέα με τίτλο "Άμα δε θέλεις φύγε".
Την Πέμπτη 6 Μαρτίου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του δίσκου και κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια από το πρόγραμμα των εμφανίσεών τους καθώς και επιλεγμένες διασκευές στο ύφος της μπάντας.
Με τον dj StarvaG (Βαγγέλη Ζουμπανέα) στα decks, θα γίνει ένα μεγάλο πάρτυ με παράλληλες προβολές των βίντεο κλιπς των καλλιτεχνών.


Λίγα λόγια για το συγκρότημα...
Οι Altribe είναι ένα τετραμελές συγκρότημα με βαθιές ρίζες στην κλασική περίοδο του Rock, αλλά με σύγχρονη άποψη και μότο το “Back to the future” Rock.
Έχουν επίσημη άδεια επανεκτέλεσης από την εταιρεία των Rolling Stones, για το «Gimme Shelter», τιμήθηκαν με platinum awards από εταιρείες A&R της Αμερικής, ενώ έχουν βρεθεί στη Νο1 θέση (locally & nationally) στο top10 του ReverbΝation!! (Οκτώβριος 2013). Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφόρησαν ένα EP με τίτλο "Live in studio".

Fiona Λαμπρίδη - φωνή, ακ.κιθάρα
Peri Παλαμιώτης - ηλ.κιθάρα, φωνητικά
Jimmy Μπίλλιας - ηλ.μπάσο
Albert Παναγιωτόπουλος - τύμπανα

Band info & links:
www.altribeband.com
https://www.facebook.com/Altribe.band
info & press contact: altribeband@gmail.com

Ώρα: 9.30μμ
Είσοδος: 5€
DOUBLE TROUBLE: THE YARD Athens-Πατησίων 101
τηλ.: 210 6127005
*Τα έσοδα από τις πωλήσεις του cd single "Άμα δε θέλεις φύγε" θα δοθούν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ σε άπορες οικογένειες με διαβητικό παιδί.

επισυναπτόμενα: afisa double trouble.jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;