ελληνική μουσική
350 online   ·  208.894 μέλη

ΕΔΕ (και) για τις απουσίες του όταν πήγαινε σχολείο διέταξε ο Λοβέρδος!

Nikosv34
Περαστική Νότα
Chat
09.11.2014, 23:34

Έναν ακόμη προσωπικό φάκελο που έχει σχέση με απουσίες του αποφάσισε να ανοίξει (μετά από πολλά χρόνια) και να διερευνήσει πλήρως, ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την αίσια ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει σχετικά με την απουσία του από τη δοξολογία που είχε διενεργηθεί στην πρόσφατη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μίας ΕΔΕ το πόρισμα της οποίας έδειξε ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επίμαχη απουσία ήταν ο ίδιος (όπως και παραδέχθηκε δημοσίως), ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει απτόητος τις έρευνες διατάσσοντας αυτή τη φορά ΕΔΕ για όλες τις απουσίες που είχε στο σχολείο κατά τη διάρκεια της μαθητικής του ζωής! 

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η νέα ΕΔΕ που ζητάει επιτακτικά να διενεργηθεί ο υπουργός αφορά στις απουσίες που είχε από τις παραδόσεις τόσο στο δημοτικό, όσο στο γυμνάσιο, ακόμη και στο λύκειο! 

Ειδικότερα, ο Υπουργός Παιδείας με επείγουσα επιστολή που απέστειλε το πρωί του Σαββάτου στις διευθύνσεις όλων των σχολείων από τα οποία είχε αποφοιτήσει στο παρελθόν, ζητάει το πλήρες άνοιγμα όλου του προσωπικού αρχείου απουσιών του από τα μαθήματα. 

Ακολουθεί αυτούσια ολόκληρη η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου που κοινοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου ταυτόχρονα και στα τρία σχολεία στα οποία είχε περάσει την μαθητική του ζωή:

«Αξιότιμε Διεθυντή του σχολείου,

Αξιότιμοι δάσκαλοι/καθηγητές μου,

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που πέρασα για τελευταία φορά την πόρτα τ0υ σχολείου σας με την σχολική τσάντα στην πλάτη, μολαταύτα θα ήθελα να ζητήσω τη συνδρομή και αμέριστη συμπαράστασή σας στη νέα ΕΔΕ για απουσίες που αποφάσισα το πρωί του Σαββάτου να διενεργήσω.

Δεν ξέρω ειλικρινά τί με έχει πιάσει τελευταία αλλά μετά την πρόσφατη απουσία μου από τη δοξολογία της 28ης με έχει πιάσει κάτι απερίγραπτο και κάθε μέρα που ξυπνάω με πιάνουν συνεχώς προβληματισμοί για διαφόρων ειδών απουσίες που είχα κατά τη διάρκεια της ζωής μου.

Προς διευκόλυνηση λοιπόν της διεξαγωγής της νέα μου ΕΔΕ αποκλειστικό αντικείμενο της οποίας είναι η απόδοση ευθυνών για όλες τις δικαιολογημένες αλλά και δικαιολογημένες απουσίες που είχα από τις αίθουσες διδασκαλίες κατά τη διάρκεια της μαθητικής μου ζωής, σας παρακαλώ πολύ όπως μου αποστείλετε άμεσα λεπτομερή κατάλογο με όλες τις απουσίες που είχα κάνει όταν ήμουν μαθητής σας.

Με μεγάλη τιμή και εκτίμηση στο διδακτικό σας έργο,

Ο πρώην μαθητής σας και νυν μαθητευόμενος μάγος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Ανδρέας Λοβέρδος»

Σημειώνουμε ότι όπως επισήμανε ο Υπουργός στους Έλληνες Δημοσιογράφους το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγα μόλις λεπτά με την επιστολή της παραπάνω επιστολής στα σχολεία, σε περίπτωση που και το πόρισμα της δεύτερης αυτής ΕΔΕ δείξει ως φταίχτη τον ίδιο, δεν αποκλείεται αντί ποινής να επιστρέψει ξανά ως μαθητής στο δημοτικό!

πηγη:komikotragiko


#1   


Αυτά τα διάβασες;