Λοιπόν, απόψεις πρόωρες...
Ο διαγωνισμός σαν διοργάνωση πάει μια χαρά. Ακούμε μουσικούλα, γινόμαστε κριτές γιατί μας αρέσει, δείχνουμε λίγο ψαγμένοι, λίγο έξυπνοι, λίγο χαλλλαροί και κάνουμε και καμια κουβεντούλα. Όλο αυτό θα μας αφήσει και ωραία τραγουδάκια, καθένας με τα γούστα του. Η "μέρα" της γιορτής κυλάει κατά τα γνωστά, παραδοσιακά με μερικούς συμμετέχοντες να βλέπουν δράκους.
Πάμε στα super hot θέματα και trends της εποχής:
Οι ψήφοι του fb έχουν την κάποια σημασία τους αλλά προτιμώ τον τωρινό συντελεστή βαρύτητας γιατί άλλοι παίζουν μπάλα έτσι και άλλοι αλλιώς και έτσι παιχνίδι δεν γίνεται.
Ο μαγικός αλγόριθμος δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί δεν τον ξέρω, δε με ξέρει και ούτε καίγομαι να γνωριστούμε. Σιγά μην σπαταλήσω φαιά ουσία για να κατανοήσω υπολογιστικό κώδικα, άσε πόσο χρόνο θα χρειαστώ παρά το iq=exp(140). Τον πάω πάντως γιατί και placebo να είναι, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ο διαγωνισμός λέμε είναι για τη μουσική και για την παρέα, όποιος μετράει ψήφους ας γίνει βουλευτής. Αυτό θα πρεπε να ναι ο πρώτος όρος για τη συμμετοχή.
Τα συμπέρασματα είναι πολλά. Βασικά δεν είναι συμπεράσματα απλά επαληθεύουμε την πραγματικότητα. Ο Έλληνας είναι γάτος, αλεπού και σαϊνι ρε παιδί μου... Ένα κανόνα θα του βάλεις να τον κάνεις άνθρωπο και εκτός του ότι έχει καταλάβει τα πάντα (ακόμα κι αν είναι γραμμένα σε Assembly), ψάχνει να βρει πως θα τον αποφύγει, τρώγεται. Από την άλλη το τρολάρισμα πάει σύννεφο. Όσοι γκρινιάζουν για το κάτι και θαυμάζουν το κάτι άλλο είναι οι ίδιοι που κάνουν αυτό το κάτι. Το τρίτο είναι αυτή η έννοια της ψήφου. Έχουμε πρόβλημα συνείδησης και κατανόησης σε αυτή τη χώρα. Αυτό δεν είναι δημοκρατία σύντροφοι, είναι survival of the fittest. Θα κλείσω τη φιλοσοφία με ένα ρητό που όλους μας ενώνει: "οι άλλοι φταίνε".
Μια ιδέα που μου ήρθε ως θεία φώτιση ενώ προσευχόμουν ήταν η εξής. Μπαίνουμε και βάζουμε αστεράκια αλλά δεν καταχωρούνται, αποθηκεύονται απλά. Τα αποτελέσματα θα δείχνουν τις αποθηκευμένες βαθμολογίες και θα οριστικοποιούνται την ημερομηνία και ώρα λήξης. Έτσι θα μπαίνουμε, θα βαθμολογούμε σήμερα 10, αύριο άλλα 10 τραγουδάκια και δεν θα χουμε excel και τέτοια. Αν κάποιος αλλάξει γνώμη θα έχει και τη δυνατότητα να μπει να αλλάξει τα αστέρια του μέχρι τη λήξη... Έτσι θα ξέρουν οι στρατηγοί ότι μπορεί να γίνουν ανθυπολοχαγοί σε λίγο και το αντίθετο αλλά κανένας δεν θα ξέρει από που του 'ρθε.
Εντάξει, μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει στο διαγωνισμό τελικά. Λες να χαρείς, να κάνεις χαβαλέ αλλά η γκρίνια δε σε αφήνει. Εντάξει, θα ζήσω και με αυτό αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός και μπερδεύομαι. Αν θέλετε να το κάνουμε σωστά, ας βάλουμε ένα βραβείο με λεφτά, δισκογραφικά συμβόλαια και τσάμπα παγκόσμιες περιοδείες για να φτιάξω κι εγώ 1 λεκάνη pop-corn να απολαύσω τον αγώνα. Παρακαλώ τα groups να μετονομαστούν σε rounds και να τα ανακοινώνει ημίγυμνη ψηλή καλλονή που θα χτυπάει το καμπανάκι (συγνώμη για το σεξιστικό κυρίες μου). Ο τελικός θα γίνεται σε death cage εννοείται.
Ή ταν ή επι τας.
I'll be back
ΥΓ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.
[ τροποποιήθηκε από τον/την trelakias, 11-05-2015 20:16 ]