ελληνική μουσική
290 online   ·  209.165 μέλη

Πάρκο Νίκος Παπάζογλου!!! :) :)

mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
19.05.2015, 21:50

Πάρκο στην Τούμπα παίρνει το όνομα του Νίκου Παπάζογλου

Την ονοματοθεσία πάρκου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης σε «πάρκο Νίκου Παπάζογλου», αποφάσισε κατά πλειοψηφία το συμβούλιο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας όπως ανακοινώθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το πάρκο που θα πάρει το όνομα του μεγάλου τραγουδοποιού είναι αυτό που βρίσκεται μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Θεράποντα, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο Νίκος Παπάζογλου κατοικούσε στην περιοχή, ενώ και η κηδεία του έγινε στη συγκεκριμένη εκκλησία. Πολύ κοντά στο πάρκο, ο τραγουδοποιός είχε εγκαταστήσει και το στούντιό του το Αγροτικόν στο οποίο έκανε και τις ηχογραφήσεις των δίσκων του και στηρίζοντας αρκετούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα στα πρώτα τους βήματα και το οποίο έκλεισε λίγα χρόνια πριν από το θάνατό του.

Θέλοντας να τιμήσουν την προσφορά του αποφάσισαν και στο Συμβούλιο της Δ΄δημοτικής ενότητας να προχωρήσουν στην ονοματοθεσία «για να αποδοθεί η οφειλόμενη τιμή σε έναν άνθρωπο που προσέφερε πάρα πολλά στη μουσική και διακρίθηκε για την κοινωνική του προσφορά».

Ο Νίκος Παπάζογλου έφυγε από τη ζωή στις 17 Απριλίου 2011, Κυριακή των Βαϊων.

(http://thesout.gr/news/15586-parko-stin-toympa-pairnei-to-onoma-tou-nikou-papazoglou)


-----------------

Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)

[ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 19-05-2015 21:54 ]


#1   
sven
Φθασμένος
Chat
20.05.2015, 15:17

Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Ο Νικόλας δεν κατοικούσε στην περιοχή.........


#2