Δεν θα παω διακοπες.
Ειμαι καινουργιος στη δουλεια θα παρω μονο
μια εβδομαδα αδεια απο 19-6 εως 26-6,και δεν
εχω παρεα να παω καπου.
Μονο τα σαββατοκυριακα Χαλκιδικη για κανενα
μπανακι.
Δεν ξέρω ακόμα.Σκέφτομαι να πάω στο Ρίο,να πάω και στο Συμπόσιο ποίησης που θα γίνει απο 29/6 ως 2/7, να δω και τον Eros Ramazzoti που μ΄ αρέσει, να συνδυάσω "το τερπνόν μετά του ωφελίμου", δεν είμαι όμως σίγουρη...
Ονειρεύομαι camping στα Κύθηρα (στην Σκάνδεια , πιο συγκεκριμένα ή κάπου εκεί κοντά)!
Καλή παρέα υπάρχει , διάθεση θα βρεθεί στην πορεία ...
Ωραία θα ήταν!
Μακάρι να κάτσει...
Ελεος ρε παιδια!!!Μονο δύο άτομα πάρο???Ντροπής πράγματα...Εγω λοιπόν για να είμαι και στο θέμα όταν τελειώσουν οι εξετάσεις φεύγω για Αμφιλοχία για ένα μήνα Ιούλιο περνάω Αθήνα(πως θα δούμε και τους Scorpions?)και όλο τον Αύγουστο Πάρο!!! PAROS 4 EVER
Φέτος μάλλον θα πάω διακοπές με την κολλητούλα μου στην Ανάβυσσο για καμιά εβδομάδα και με πολύ καλή παρέα μαζί μας θα περάσουμε τέλεια ...και για δυο περίπου εβδομάδες στη Χίο....άντε καλό καλοκαίρι...
Αν και παραδοσιακά διακοπές φεύγω τον Αύγουστο, φέτος το πρόγραμμα λέει διακοπές τον Σεπτέμβρη, αφού η "γυναίκα μου" δεν μπορεί νωρίτερα, αλλά και εγώ βολεύομαι έτσι ειδικά φέτος...
Η ιδέα είναι για Malta. Μαθαίνω (από φίλους που έχουν πάει) ότι είναι πολύ ωραία...
Το μέλος Desmar στις 05-06-2006 στις 21:07 έγραψε...
Παράθεση:
Αχ! Ελπίζω να καταφέρω να ξαναματαπάω στην αγαπημένη μου Σαντορίνη ... περιμένω πως και πως να βρεθώ στο ονειρεμένο νησί ...
Κανένα feedback έχεις να μάς δώσης;Θά είμαι εκεί στίς αρχές Αυγούστου και θα'θελα να ξέρω άν υπάρχει τίποτε άλλο αξιόλογο πέραν τού ηφαιστείου (που δέν είχα προλάβει να δώ κατά την πρό 30ετίας επίσκεψή μου στο νησί..)