ελληνική μουσική
366 online   ·  209.555 μέλη

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα καλό ούτι?

eleana24
Περαστική Νότα
Chat
05.04.2016, 01:12

Όπως αναφέρω και στο θέμα ψάχνω κάποιον που να μου δώσει πληροφορίες για το που μπορώ να βρω ένα καλό ουτι. Είμαι εντελώς άσχετη και πραγματικά δε ξέρω. . Όπως καταλάβαινετε, είναι για δώρο. Μπορεί κανενας να με βοηθήσει; Προλαβαίνω να το πάρω μέχρι 21 Απριλιου;


#1   
delta66
MusicHeaven Guru
Chat
05.04.2016, 01:37

Γενικοτερα τα καλα οργανα δεν γινονται δωρο.
Ο μουσικος πρεπει να το δοκιμασει το καλο οργανο πριν το παρει.
Δεν σημαινει οτι και μονο που ειναι καλο ενα οργανο, ειναι και αυτο που θελει ενας συγεκριμενος μουσικος.
Τα καλα οργανα δεν ειναι φτηνα και αν δεν του αρεσει ... ?
Αν υπηρχε η δυνατοτητα να πατε μαζι να επιλεξει μονος του, ή να βολιδοσκοπησεις αν εχει βαλει καποιο στο ματι, θα ηταν καλυτερα.
Φιλικα.

[ τροποποιήθηκε από τον/την delta66, 05-04-2016 01:38 ]


#2   
Katzenfreund
Βασική Νότα
Chat
27.04.2016, 21:24

Πολύ καλά τα σημεία που εγείρει ο delta66. Παρόλο που είμαι εκπρόθεσμος, στην απουσία άλλων απαντήσεων, αναφέρω τα ακόουθα.

 

Υποθέτω για να θέλεις να κάνεις ένα τέτοιο ακριβό και εξειδικευμένο δώρο θα πρόκειται για στενό συγγενικό σου πρόσωπο, π.χ. για το γιό σου.

 

Επίσης, «καλό» είναι σχετική λέξη και αποτελεί πάντα συνάρτηση τόσο με την τιμή του όσο και με τις μουσικές δυνατότητες και φιλοδοξίες του παραλήπτη. Αυτό καθιστά την παροχή συγκεκριμένης σύστασης δύσκολη. Επί πλέον, αναφορά συγκεκριμένου καταστήματος μπορεί να εκληφθεί ως διαφήμιση.

 

Έτσι, εισήγηση μου είναι να ψάξεις στο διαδίκτυο, όπου τουλάχιστο θα ενημερωθείς τι υπάρχει στην Ελληνική αγορά και σε τι τιμές. Μια καλή αρχή είναι οι συγκριτικές ιστοσελίδες, όπως π.χ. του skroutz. Δεν παραθέτω παραπομπή (link) επειδή δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς η αν θεωρείται διαφήμιση.

 


#3   
mousikovagelis
Περαστική Νότα
Chat
10.05.2016, 03:56
Το θέμα είναι πολύ απλό κοπελιά, διαθέτεις για δώρο κοντά στα 1500 με 2000€ για κάποιο σχετικά αξιόλογο Ούτι. Εγώ έχω έξι, και το καθένα ξεχωριστό και από διαφορετικός κατασκευάστες. Στην Ελλάδα θα βρεις στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και στη Κρήτη, κατασκευαστες για χειροποίητο Ούτι. Έπειτα στην Αλγερία στην Αίγυπτο και στο Ιράν. Ήταν και ένας καταπληκτικός κατασκευαστής στην Συρία, αλλά χάθηκαν τα ίχνη του λόγο της κατάστασης που επικρατεί εκεί. Όπως και να έχει, αν θα μπορούσα να σου αναφέρω Ονόματα διεύθυνσεις και κατασκευαστες, πολύ ευχαρίστως, αν μπορώ από εδώ και επιτρέπεται. Παντός υπάρχουν και βιομηχανίας αρκετά με σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής και ήχου, και σε πολύ καλύτερη τιμή βέβαια. Εάν σε ενδιαφέρει και δεν έχεις καταλήξει κάπου, μπορώ να σου στείλω σε ιmail ότι πληροφορίες θέλεις. Καλά ναπερνάς ....
#4