ελληνική μουσική
457 online   ·  208.893 μέλη

o Γιώργος Αετόπουλος στο 'Σταυρό του νότου Club' (05/03/17)

ioannaKara
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
02.03.2017, 15:30

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
Kυριακή 5 Μαρτίου
Σταυρός του Νότου Club
Συμμετέχουν φιλικά  η Αντιγόνη Κατσούρη και ο Γιάννης Λεκόπουλος 


Την Κυριακή 5 Μαρτίου (στις 8.30μ.μ.) o Γιώργος
Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο club στον « Σταυρό του Νότου» .

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος κατάγεται από τη Δράμα, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και έχει στο ενεργητικό του τρεις δισκογραφικές δουλειές: «΄Ότι Αρχίζει να Κυλά» 2002 (Universal Music), «Μαύρο Κρασί» 2007(Impact/ Legend) και « Η Ζωή μου Γελά» 2013, από την εταιρεία του Δημ. Ζερβουδάκη «Κύμα»

Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων («Κράμα», «Χρώμα» 
& «Αναβράζοντα Δισκία») με αρκετές διακρίσεις, ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει γράψει μουσική για το θέατρο και έχει συνεργαστεί με εξαιρετικούς μουσικούς και δημιουργούς όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Γιάννης Μήτσης , ενώ έχει τραγουδήσει σε δίσκους των “De Facto” , των “May Day ” και του Βασίλη Σιοκορέλη.

Ιδιαίτερες στιγμές του 3ου του δίσκου (« Η Ζωή μου Γελά») είναι το τραγούδι «Μετανάστης» με την συμμετοχή του Δ.Ζερβουδάκη όπως και η διασκευή του τραγουδιού «Δεν είμαι ποιητής» του Ν. Παπάζογλου, ενώ τις ενορχηστρώσεις στα περισσότερα τραγούδια έκανε ο Ηλίας Κόζας (Koza Mostra) ο οποίος έπαιξε και τις ηλεκτρικές κιθάρες. 

Στη βραδιά αυτή θα συμμετέχουν οι φίλοι- συνάδελφοι Αντιγόνη Κατσούρη
και Γιάννης Λεκόπουλος.

Παίζουν : Δημήτρης Αλιστρατινός / πνευστά
Αλέξανδρος Τσακιρίδης / πιάνο
Γιάννης Μπέλλος / μπάσο
Μπάμπης Πετσίνης / τύμπανα

Σταυρός του Νότου Club :Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος / τηλ.210-9226975Επικοινωνία : e-mail: info@aetopoulos.com  />www.aetopoulos.com / Γιώργος Αετόπουλος/facebook.com

[ τροποποιήθηκε από τον/την ioannaKara, 04-03-2017 19:49 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;