ελληνική μουσική
250 online   ·  209.554 μέλη

Μουσικές Σπουδές στο εξωτερικό

marilou07
Βασική Νότα
Chat
03.04.2017, 14:46

Καλησπέρα σας,

Μαθαίνω εδώ και κάποια χρόνια βιολοντσέλο, θέλω να συνεχίσω στο εξωτερικό τις σπουδες μου για διπλωμα κτλ και γενικότερα να ανοιχτώ απο εκεί. Υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάποια χώρα, πανεπιστήμιο κτλ που θα μπορούσα να ψαχτώ, Πληροφορίες για δίδακτρα και αν μπορώ παράλληλα να δουλεύω σε εκείνη τη χώρα για να συντηρούμαι;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. ^_^


#1   
p-theofanis
Σολίστ
Chat
13.04.2017, 06:01
Πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί ούτε να έχω συζητήσει όσο ήμουν στην Μουσική Εκπαίδευση για το θέμα σου. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω προσωπικά. Αν θέλεις να ρωτήσω και φίλους και παλιούς συναδέλφους και ξέρουν τίποτα περί Εξωτερικού πες μου αν είναι να ρωτήσω!
#2   
johnsl
Βασική Νότα
Chat
14.08.2017, 07:55
Aν και περάσει λιγος καιρος ας σου πω λίγο για την Γερμανια που είμαι , επίπεδο σπουδών υψηλο ,πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ελλάδα, και γενικά πολύ καλή κίνηση οι σπουδές στις ακαδημίες τους ,ΠΡΟΣΟΧΗ όμως αν δεν ξέρεις την γλώσσα κάνεις ένα χρόνο μαθήματα στο πανεπιστήμιο και μετα μπαίνεις σε τμήμα κανονικά , το ιδιο ισχύει και για δουλειά αν δεν ξέρεις την γλώσσα δεν σε παίρνουν ,αυτό να το ξέρεις για εδώ, αν ξέρεις την γλώσσα όμως κοίτα τις ακαδημίες στο Ντίσελντορφ ,και Κολωνία , να είσαι καλα .
#3