ελληνική μουσική
695 online   ·  210.193 μέλη

Αξίζει το τμήμα μουσικών σπουδών της κερκυρας;

Dionysia97
08.10.2017, 23:55

Γειά σας! Είμαι 20 χρονών και ασχολούμαι με το φλάουτο. Έδωσα πανελλήνιες πριν από δύο χρόνια αλλά δεν πέρασα στα τμήματα μουσικών σπουδών.ενώ είχα γράψει πάνω από την βάση στα μουσικά μαθήματα δεν έγραψα όσο έπρεπε στα θε θεωρητικά. Έτσι ανεβηκα αθηνα ξεκίνησα μαθήματα για να δώσω φέτος κατατακτηριες στο εθνικό ωδειο και να μπω στην δεύτερη ανώτερα. .όμως δεν διάβασα όσο έπρεπε και δεν θέλω να τις δώσω τελικά αυτές τις εξετασεις..και δεν διάβασα επειδή δεν μου αρέσει το ωδειακο μάθημα. .νιώθω ότι δεν με γεμίζει και ότι δεν μου δίνει κανένα κίνητρο..Θέλω περισσότερα πράγματα. .Θέλω όλη μου η μέρα να είναι γεμάτη με μουσικά μαθήματα ..θεωρητικά και πρακτικά. .Έτσι σκέφτομαι να δώσω πανελλήνιες για το τμήμα μουσικών σπουδω στην Κέρκυρα..αλλά δεν ξερω αν αξίζει..αν είναι καλό πανεπιστήμιο. .αν αξίζουν τα μαθήματα και αν είναι οργανωμένο και τι γινεται με την ειδικεύσημα στο φλαουτο..γιατί θα είμαι 21 όταν και αν μπω..και πιστεύω οι ήδη έχω χάσει αρκετό χρόνο. .Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; 


XalarosMusths
20.01.2021, 03:37

Χαίρετε! Ναι αξίζει και εχει και φιλαρμονικές! Στην εκτέλεση υπάρχει ενα πολυ καλο προγραμμα σπουδών . Αν δειτε την σελίδα : μουσικό τμήμα Ιονίου εχει και το πρόγραμμα! Πολυ καλη επιλογη η Κέρκυρα για πνευστά! 


John-Tzinieris
20.01.2021, 21:46

Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτήσω τη Γραμματεία του Τμήματος (αν πετύχεις κάποιον που να έχει όρεξη να σου πει πράγματα, θα μάθεις πολλά που δεν υπάρχουν γραμμένα κάπου) καθώς και Σύλλογο Αποφοίτων του Τμήματος, αν υπάρχει (συνήθως υπάρχει)..

Στην εποχή του facebook, βέβαια, μπορεί να βρεις κατευθείαν κόσμο που να φοιτά εκεί, οπότε, ακόμη καλύτερα!

[ τροποποιήθηκε από τον/την John-Tzinieris, 20-01-2021 21:49 ]


silats
28.03.2021, 15:21
Καλησπέρα. Το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι ένα αξιόλογο τμήμα που προσφέρει υψηλής ποιότητας γνώσεις και εμπειρίες στους σπουδαστές. Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με τρεις κατευθυνσεις: μουσική εκτέλεση, μουσικές επιστήμες και σύνθεση. Διδάσκουν καταξιωμένοι μουσικοί και πλέον λόγω του ότι η φοίτηση είναι πενταετης, η αποφοίτηση φέρει τον τίτλο του integrated master. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!