ελληνική μουσική
502 online   ·  210.208 μέλη

Μουσικών σπουδών-Πληροφορίες

MariaMelene
29.08.2018, 13:55

Γεια σας.Τα τελευταία χρόνια έχω αποφασίσει ότι θέλω να περάσω σε ένα από τα τμήματα μουσικών σπουδών. Το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή είναι της Κέρκυρας ή το Μουσικής επιστήμης και Τέχνης στη Θεσσαλονίκη καθώς ενδιαφέρομαι για τις κατευθύνσεις μουσικής εκτέλεσης και κλασικής μουσικής που υπάρχουν σε αυτές τια σχολές. Έχω όμως κάποιες απορίες που δεν μου έχουν απαντηθεί από τις ιστοσελίδες των σχολών:

1.Υπάρχει ακρόαση και στην Κέρκυρα;Και τι ακριβώς περιλαμβάνει

(εγώ παίζω πιάνο οπότε με αυτό θα ασχολειθώ)

2.Χρειάζεται κάποιο συγκεκριμενο επίπεδο στο όργανο (το πιο πιθανό θα ξεκινάω την 1η ανωτέρα όταν θα είμαι στο 1ο έτος)  και πρέπει να ξέρω παραπάνω από ένα όργανο (παίζω μόνο πιάνο)

3.Για την ακρόαση στο Μουσικής τέχνης και επιστήμης θα πρέπει να δώσω και μονωδία για την κατεύθυνση κλασικής μουσικής ή επειδή θέλω ειδίκευση στο πιάνο πρέπει να δώσω μόνο το πρόγρμμα που ζητούν στο πιάνο;

4.Ποιο θεωρείτε εσείς καλύτερο πανεπιστήμιο;

Σας ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να διαβάσω τις απαντήσεις σας


Step23
24.02.2019, 00:40

Είμαι στην ίδια φάση με εσένα , νομίζω οτι το επιπεδο που πρέπει να εισαι στο όργανο ειναι σε επίπεδο μέσης. Εγώ προτίμω το πανεπιστήμιο κέρκυρας διότι εχω μια καθαρή εικονα του προγράμματος διδασκαλίας όσο για το αλλό από την ιστοσελίδα δεν κατάλαβα και πολλά. Αν μαθετε κατι σχετικά με την ύλη παρακαλώ ενημερώστε με το ίδιο θα πραξω και εγώ . 

[ τροποποιήθηκε από τον/την Step23, 24-02-2019 00:41 ]