ελληνική μουσική
345 online   ·  208.383 μέλη

Βοήθεια στην επιλογή ηλεκτρικού πιάνου

Ntinaf1
Περαστική Νότα
Chat
26.10.2021, 06:37

Καλησπέρα. Θα ήθελα βοήθεια στην επιλογή ενος οικονομικού ηλεκτρικού πιάνου.  Η μικρή έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και ψάχνοντας για ηλεκτρικό πιανο έπεσα επάνω στη διαφήμιση του Νακα για μια προσφορά στα 300 περίπου ευρώ, ένα  stage πιανο μάρκα klavier. Και έχει κ ακόμα ένα μάρκα Alesis επισεις σε παρόμοια τιμή. Τα γνωρίζει κάποιος τα συγκεκριμενα; Έχουν καλή ποιότητα στον ηχο;  Η επόμενη εναλλακτική που έχω βρει είναι το artesia performer για το οποίο άτομο που το έχει μου είπε ότι είναι οκ. Ευχαριστω πολύ. 

[ τροποποιήθηκε από τον/την Ntinaf1, 26-10-2021 10:17 ]


#1   
John-Tzinieris
Περαστική Νότα
Chat
07.11.2021, 13:33

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αυτή την αγορά ηλεκτρονικών πιάνων. Κάποιο ψάξιμο το θέλει..

Προσωπικά θα αγόραζα κάτι πιο ακριβό από 300 ευρώ, σίγουρα θα κοιτούσα και Clavinova αλλά και σε άλλες μάρκες εκτός Yamaha, βέβαια..

Το μόνο βέβαια είναι ότι πρέπει να γίνει δοκιμή πριν την αγορά, έστω και από κάποιον αρχάριο πιανίστα.. Αν δοκιμάσει κάτι και δεν του φαίνεται συγκρίσιμο σε όλα με το αληθινό πιάνο, τότε θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού..

Ρωτήστε και το δάσκαλο αν ξέρει κάτι για το θέμα, γιατί αυτός μπορεί να εκτιμήσει αν είναι ΟΚ το τουσέ και ο ήχος ενός ηλεκτρονικού πιάνου..


#2   


Αυτά τα διάβασες;