Το μέλος maroulaki_321 στις 04-06-2006 στις 21:42 έγραψε...
Παράθεση:
Παίδες, επειδή είμαι του camping αλλα οχι οργανωμένα πράγματα....
Πως μπορώ να ξέρω αν επιτρέπεται το camping (μία διθέσια σκηνούλα) σε κάποια παραλία μεγάλης έκτασης? Το μαθαίνω επι τόπου, όταν πάω? Η μήπως υπάρχουν κάπου αυτά?
|
|
Δηλαδή ελεύθερο camping. Απόσο ξέρω, γενικά απαγορεύεται, αλλά σίγουρα μπορείς να βρείς κάποιο μέρος. Προσοχή όμψς. οι πληροφορίες σε οδηγούς κλπ μπορεί να λένε πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα (με ανοχή των τοπικών αρχων), μην εισαι σίγουρη. Μπορεί ο τοπικός Δήμος, ή ο διοικητής του αστ. τμήματος να άλλαξε γνώμη. Βέβαια, ειναι θέμα τύχης, το που θα πάς, αν θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον καλοθελητών κλπ (εφόσον θα ειναι μια μεγάλη ερμημική παραλία.
Πάντως γενικα, καλό ειναι να μη ρωτάτε στο άσχετο, μόλις φθάσετε στην περιοχή. Για λόγους προστασίας από καλοθελητές αλλά και ασφάλειας. Αν φτάσετε στο μέρος που σας ενδιαφέρει μέρα, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα και να εντοπίσετε παραλίες με κάποιες σκηνές. Αυτό ειναι η καλύτερη μέθοδος. Επίσης, αν υπάρχει οργανωμένο camping εκεί κοντά, μάλλον θα έχετε πρόβλημα.
Τέλος, αν πρόκειται για μικρή σκηνούλα των 2 ατόμων, όσο περίεργο και αν φαίνεται, την "κατεβάζεις" το πρωί - χωρίς να την ξεστήνεις εντελώς - και τη σηκώνεις το βράδυ. Οπότε κανείς δεν σου λέει τίποτα . :):):) Καλές διακοπές.