οποιονδήποτε μου στέλνει mail η ΠΜ και δεν έχει την στοιχειώδη καλοσύνη να γράφει το όνομά του.
Απλά θα αδιαφορώ... Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κρυφτούλι βρε παιδιά σε οποιαδήποτε μεταξύ μας επικοινωνία και φυσικά όσο δικαίωμα έχει ο καθένας να επιλέγει αυτή τη συμπεριφορά άλλο τόσο έχω κι εγώ να κρατώ την τακτική μου!
σε οποιον μου τη φερει πισοπλατα κοβω την καλημερα... δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται αγενεια αλλα πιστευω πως μεγαλυτερη αγενεια θα ηταν αν συνεχιζα να μιλαω μαζι του και να υποκρινομαι πως ολα ειναι οκ
Μ' αυτόυς που νομίζουν πως τα κάνουν όλα τέλεια και δεν παραδέχονται τα λάθη τους κ επιμένουν κι αποπάνω πως το λάθος ήταν δικό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...αγενής? .. ΠΟΤΕ! ... δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνω αγενής όταν με ενοχλεί κάποιος ή κάτι ... μπορεί να θυμώσω... μπορεί να απομακρυνθώ από ότι δεν μου κάνει ... αλλά αγενής? .. no no ... αυτό δεν γίνεται!!!
RUDE!!! ME?? NO NO NO.THA SUMFWNHSW ME TON DESMAR.(edw patisa to caps lock kai epanhltha) h tha fygw opws hrtha kurios dld h tha thumhthw thn polu arxaia katagwgh mas homo sapiens kai pio pisw (spania periptwsh )kai tha antidrasw asxhma.pantws den vriskw logo na gineis agenhs.mporeis pisteuw na diorthwseis-apanthseis-epiplhkseis kapoion/a/kati xwris na katafugeis sthn agenia.....makari na mporousa na to efarmosw kai egw pio suxna.oi luseis pou exw uothetisei den einai kai oi pio swstes.......
τους πολιτικούς στην Κύπρο,επειδή μένουν στα λόγια μόνο και ποτέ δεν κάνουν πράξη αυτά που λένε. π.χ. ο υπουργός παιδείας είχε πει πως τον οκτώβριο(που πέρασε) θα λειτουργούσε το πρώτο μουσικό λύκειο στην Κύπρο και τίποτα δεν έγινε.
Απεχθάνομαι αυτούς που μόνο λένε και δεν κάνουν πράξη τα λόγια τους όταν μπορούν.
Εγώ πάλι θα σας απογοητεύσω γιατι την αγένεια την έχω λίίίίγο στο αίμα μου... Ωστόσο θα κάνω ακόμα πιο εμφανές αυτο μου το ελάττωμα σε όσους με μπέρδεψαν με μπαλάκι του τένις και παίζουν... παιχνίδια (υποσχέσεων) όπως επίσης και κρυφτούλι (ε ναι πισω απ το δαχτυλό τους) Κατά τ' άλλα σας αγαπώ όλους