Παράθεση:
Το μέλος gerasimosmanol στις 17-08-2010 στις 11:19 έγραψε...
Παράθεση:
Το μέλος vaia στις 07-11-2005 στις 16:09 έγραψε...
Δε μπορώ να καταλάβω βρε παιδιά τι ακριβώς έχει συμβεί σ'αυτόν τον άνθρωπο και συνεχίζει και τραγουδάει ακόμα...Απο πού αντλεί τέτοια αυτοπεποίθηση?Μήπως η ιστορία του στους Πυξ-Λαξ?Το κοινό του που απαρτίζεται από μέσο όρο ηλικίας 13?(δεν υπονοώ κάτι και φυσικά δε θέλω να θίξω κανένα δεκατριάχρονο φίλο-φίλη).Δε με απασχόλησε ποτέ ο Φ.Πλιάτσικας παρά μόνο αρνητικά.Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας.ευχαριστώ...
|
κοπελια κατηγορεις ανοιχτα καποιον που ειναι πλειοψηφικα αναγνωρησιμος στην Ελλαδα , ζημιονωντας ετσι μονο τον εαυτο σου...............
|
vaia, έχεις πάει ποτέ να τον ακούσεις και λες ότι το μέσο όρο του κοινού του είναι 13 ετών;
Εγώ που είμαι πιστός φανατικός του χρόνια τώρα και έχω πάει σε πολλές συναυλίες του μπορώ να σου πώ με μεγάλη βαιότητα ότι στις συναυλίες του έρχοντα να τον ακούσουνε άτομα κάθε ηλικίας!
Έχω δεί παιδιά από 10-12 ετών μέχρι και 60-65 ετών χωρίς να υπεράλω καθόλου. Μάλιστα όλος ο κόσμος στις συναυλίες του διασκεδάζει και φεύγουνε με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Επίσης ο Φίλιππος από την προσωπική του πορεία έχει ίδη 2 πλατινένιους δίσκους (το "Όμνια" και το πρόσφατα Πλατινένιο "Μπαλαρίνες επιτρέπονται..." ) και έναν χρυσό ( Το "Τί δεν έμαθε ο Θεός"). Όχι ότι θέλω να πώ τίποτα με αυτό αλά για να γίνουν αυτοί οι δίσκοι χρυσοί και πλατινένιοι ο κόσμος τους αγόρασε στιρίζοντας έτσι το έργο του.
Το 2007 έκανε 3 συνεχόμενες sold out συναυλίες στον Λυκαββτό που ήτανε προγραματισμένη να γίνει 1 συναυλία.
Όπου κάνει συναυλίες στην Ελλάδα και ακόμα και στο εξωτερικό που έκανε τον χειμώνα του 2008 σιμιώνει μεγάλη επιτυχία.
Όσο για τη συναυλία που έγινε πριν χρόνια (το 2006) στο Μέγαρο μουσικής που αναφέρθικε πιο πάνω, πληροφοριακά και μόνο να σας πώ ότι του έγινε η πρόταση και δέχτικε.