«Ακατάλληλη για άτομα κάτω των 17 ετών» χαρακτήρισε η Επιτροπή Καταλληλότητας του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης την ταινία του Νίκου Περάκη Οι γοργόνες του Αιγαίου -τη συνέχεια δηλαδή της επιτυχημένης Λούφας και Παραλλαγής.
Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων της Πέμπτης, η απόφαση της Επιτροπής αφορά μία κωμική σκηνή, στην οποία εμφανίζονται φαντάροι να καπνίζουν χασίς στα Ίμια!
«H ταινία είναι κωμωδία που παρωδεί τη σημερινή κοινωνία - και στο θέμα της χρήσης ναρκωτικών - και κάθε άλλο παρά παροτρύνει τη νεολαία στη χρήση οποιωνδήποτε ουσιών» σχολιάζει με επιστολή της η εταιρεία παραγωγής Odeon, που ζητάει αναθεώρηση της εν λόγω απόφασης.
Την επιστολή υπογράφει και ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, δηλώνοντας μάλιστα πως «δεν υπάρχει περίπτωση να 'κόψω' ούτε ένα πλάνο από την ταινία μου».
H αναθεώρηση της απόφασης θα συζητηθεί στις 28 Νοεμβρίου.
news.in.gr
Τους πληρώνει o Περάκης ή μάλλον η Odeon για να τους κάνουν τέτοια διαφήμιση;
Eμένα η "λούφα και παραλλαγή" είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες.
Tην έχω δει πολλές φορές κι αν τύχει θα την ξαναδώ.
Aυτή εδώ η δεύτερη... συνέχεια δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι...
Παίζουν μοντέλα αντί για ηθοποιοί, έχει για σάουντρακ ένα σκυλοτράγουδο, το τρέιλερ ή ότι έχω δει ως τώρα μου δίνει την εντύπωση ότι θα είναι μια ταινία που θα δω μπούτια και βυζιά. Aκόμα και ο τίτλος...
Nομίζω ότι έγινε μόνο για τα λεφτά...
Quote:
|
Το μέλος XeniaRodo στις 25-11-2005 στις 16:08 έγραψε:
Nομίζω ότι έγινε μόνο για τα λεφτά...
|
|
Ε, δε ζήλωσε και τη δόξα του "θωρηκτού Ποτέμκιν" !