ελληνική μουσική
  390 online   ·  210.973 μέλη

  Χειμερινοί Κολυμβητές - Συναυλίες

  jorge
  11.01.2006, 09:39


  Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ, με νέο δίσκο, στο ΖΥΓΟ !

  20-21-22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006

  Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, πιστοί στο καθιερωμένο χειμωνιάτικο ραντεβού με τους Αθηναίους φίλους τους, εμφανίζονται τον Ιανουάριο του 2006 για τρεις μέρες στο ΖΥΓΟ της Πλάκας.

  Τον τελευταίο καιρό είχαν αποφύγει τις ζωντανές εμφανίσεις γιατί είχαν υποσχεθεί, πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στους φίλους τους, ένα καινούργιο δίσκο. Και ο στόχος επετεύχθη καθώς τώρα, αρκετά χρόνια μετά το «Όχι λάθη, πάντα λάθη» του 1997, οι Χειμερινοί Κολυμβητές κυκλοφορούν επιτέλους το νέο δίσκο τους με τίτλο «Η ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΕΜΠΙΛ» (Λύρα) και επανέρχονται στα live.

  Την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στο ΖΥΓΟ, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν, οπωσδήποτε, μερικά από τα τραγούδια αυτού του δίσκου, πολλά από τα οποία για πρώτη φορά, καθώς και τραγούδια που περιλαμβάνονται στους παλαιότερους δίσκους τους και άλλα που όχι.
  Το πρόγραμμα κάθε βραδιάς θα διαμορφωθεί «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού, όπως γίνεται πάντα στις ζωντανές εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών τα τελευταία χρόνια και θα παρευρίσκονται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, άπαντες. Δηλαδή:

  Ο Αργύρης Μπακιρτζής (φωνή, στίχοι, σύνθεση),ο Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν, κανονάκι),ο Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, μαντολίνο, φωνή),ο Κώστας Σιδέρης (τζουράς, φωνή),ο Γιώργος Ταμκατζόγλου (κιθάρα, φωνή),ο Φλώρος Φλωρίδης (σαξόφωνο) και ο Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι).

  ΖΥΓΟΣ: Κυδαθηναίων 22-Πλάκα, τηλ: 210 3241610, 210 3241671
  Ώρα έναρξης: Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 23:00
  Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 21:00  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 21-07-2009 22:27 ]


  tranzistoraki
  11.04.2007, 05:16
  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

  Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Απριλίου στη μουσική σκηνή “ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ”

  «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»: Κάσσου 11 – Πετρούπολη, τηλ: 210 5056199

  Ώρα έναρξης: 23:00. Τιμή εισόδου: 15€
  jorge
  21.07.2009, 22:27

  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

  ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΣΟΥΔΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ


  Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ταξιδεύουν για ένα ακόμη καλοκαίρι στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία...διαφορετική συναυλία!

  Την Πέμπτη 6 Αυγούστου οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας στο δήμο Σούδας στα Χανιά Κρήτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου.
  Ώρα έναρξης: 21:00
  Τηλ. πληροφοριών: 28210 94487
  Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

  Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας των τεσσάρων πρώτων δίσκων τους σε επεξεργασμένη μορφή από την εταιρία Lyra, θα παρουσιάσουν ένα εφ΄όλης της ύλης συναυλιακό πρόγραμμα.  Πέρα από έναν πολύ μικρό σταθερό κορμό τραγουδιών, θα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά τραγούδια έτοιμα προς παρουσίαση, σε μια προσπάθεια να καλύψουν όσο γίνεται περισσότερο όσα έχουν παρουσιάσει στα τριάντα σχεδόν χρόνια της διακριτικής παρουσίας τους στις μουσικές σκηνές του τόπου μας και έτσι να θυμηθούν και τραγούδια που έχουν σχεδόν ξεχάσει. Επίσης οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους δύο πρόσφατους δίσκους τους καθώς και καινούργια τραγούδια που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό.

  Οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν για μία ακόμη φορά στους φίλους που τους παρακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια μία διαφορετική , sui generis μορφή συναυλίας , που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά. 

  Το πρόγραμμα κάθε συναυλίας δημιουργείται «επί τόπου» , όπως γίνεται πάντα στις εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών  και…καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή: 

  Αργύρης Μπακιρτζής - φωνή, στίχοι, σύνθεση, Κώστας Βόμβολος - ακορντεόν, κανονάκι, Δημήτρης Μυστακίδηςκιθάρα, Χάρης Παπαδόπουλος – μπουζούκι,  Θοδωρής Ρέλλος-σαξόφωνο, Μιχάλης Σιγανίδης - κοντραμπάσο, μαντολίνο, φωνή και Κώστας Σιδέρης - τζουράς, φωνή