ελληνική μουσική
273 online   ·  208.869 μέλη

Βρείτε τις διαφορές

dijo
Σολίστ
Chat
15.02.2006, 02:49
Είναι γνωστό σε όλους πως τους ανθρώπους από τα ζώα τους χωρίζει ο Ατλαντικός


Μπουζούκι σύντροφε πιστέ
εσύ μονάχα μένεις
αυτή την ψεύτικη ζωή
να μου τηνε γλυκαίνεις

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 15-02-2006 19:12 ]
επισυναπτόμενα: obesity.jpg 
#1   
Other_side
Συγχορδία Μινόρε
Chat
15.02.2006, 17:47
Λοιπόν αυτό δεν το βρίσκω αστείο.

1ο: Επειδή μένω στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και δεν ξέρω αν γνωρίζεις πως πέρα απο την Αμερική υπάρχει ο Καναδάς αλλα κυρίως και η Νότια Αμερική όπου μόνο σαν τη δεύτερη εικόνα δεν είναι ο κόσμος.

2ο: Η πρώτη είναι καλύτερη επειδή μας φόρεσε τη ταγκαδούρα; Σκέφτηκες πως μπορεί να είναι "εισαγώμενη" ιερόδουλη απο Ανατολικές χώρες της Ευρώπης; Και να μην είναι; Είναι καλύτερη επειδή είναι αδύνατη;

3ο: Θα μου πεις πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άτομα που πάσχουν απο παχυσαρκία; Για δες λίγο στατιστικές όπου η Ελλάδα είναι το Νο.1 κράτος στην Ευρωπαική ένωση με το μεγαλύτερο ποσοστό ανηλίκων που είναι παχύσαρκοι.

4ο: Δεν πιστεύω η κοπέλα στην Νο.2 φωτογραφία να έχει καταλάβει πως την έχουν βγάλει φωτογραφία και μάλιστα πως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το εν λόγο ανέκδοτο.

Έλεος δηλαδή. Καθόλου αστείο...
#2   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
15.02.2006, 19:11
Το συγκεκριμένο post δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης του MusicHeaven, που όλοι οφείλουμε να έχουμε διαβάσει. Περισσότερα εδώ.

Πέρα από ρατσιστικό, περιέχει και περιεχόμενο που δεν είναι ωραίο να προβάλλεται δημόσια, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που στο MusicHeaven μπαίνουν και ανήλικοι.

Αναγνωρίζω ασφαλώς πως ο φίλος που το δημοσίευσε είναι νέο μέλος και δεν ξέρει ακόμα τι επιτρέπεται και τι όχι εδώ, οπότε μένω στην παρατήρηση και στην αφαίρεση της φωτογραφίας.
#3   


Αυτά τα διάβασες;